GNTM: Αποχώρησε ένα από τα «δυνατά χαρτιά» και δεν μπήκε στη δεκάδα | Video

gntm-αποχώρησε-ένα-από-τα-δυνατά-χαρτιά-1557422

Νέα δεδομένα στο GNTM, μετά την αποχώρηση της Ραφαέλας. Οι ισορροπίες έχουν ανατραπεί και τα κορίτσια έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πως ο δρόμος για την κορυφή θα είναι δύσβατος.

Την επόμενη ημέρα του τελευταίου πλατό, η model instructor Mary Vitinaros και ο Γιώργος Καράβας ήρθαν να προσθέσουν χρώμα στη μέρα των μοντέλων, τα οποία κλήθηκαν να εκφράσουν την ψυχολογία και τον χαρακτήρα τους χρησιμοποιώντας μία χρωματική παλέτα. Για τη δοκιμασία αποχώρησης οι διαγωνιζόμενες βρέθηκαν σε μία αχανής έκταση, με τρία αυτοκίνητα και τον θρύλο Κώστα Στεφανή, που με την οδήγησή του ανέβασε την αδρεναλίνη όλων.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν, φορώντας το western look της Χριστιάνας Χατζηπαπά και να «ξεκολλήσουν» το αυτοκίνητο, που είχε μείνει μέσα στις λάσπες Φυσικά, το ζητούμενο ήταν να γίνει αυτό, αναπαριστώντας μία ρεαλιστική στιγμή από τα περιοδικά μόδας. Αρκετά κορίτσια τα πήγαν εξαιρετικά με τον Τάσο Σοφρωνίου να φωνάζει ότι ήταν ίσως το καλύτερο σετ του του GNTM. Ωστόσο δεν έλειψαν κι οι δυσάρεστες εκπλήξεις με μοντέλα φαβορί να μην αποδίδουν τα μέγιστα.

Μετά από ένα συναισθηματικό πλατό και τις έντονες διαφωνίες των τριών κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα για την απόδοση των κοριτσιών, το μοντέλο που αποχαιρέτησε το GNTM ήταν η Μαρία, η οποία δεν απέδιδε στα σετ τα μέγιστα λόγω συναισθηματικών παραγόντων.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook