GNTM 5: Το τρέιλερ που επιβεβαιώνει ότι η μόδα δεν έχει ηλικία – Η 75χρονη που μάγεψε τους κριτές

gntm-5-το-τρέιλερ-που-επιβεβαιώνει-ότι-η-μόδ-1524236

Πρεμιέρα κάνει το GNTM 6 τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Star και ήδη από τα trailers που έχουν κυκλοφορήσει διαπιστώνει κανείς ότι ο διαγωνισμός μοντέλων επιστρέφει με πολλές αλλαγές.

«Από 18 έως 88» είναι το φετινό moto του νέου, ανανεωμένου, GNTM και θα δούμε συμμετοχές μοντέλων πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Συγκεκριμένα, σε ένα από τα teasers, βλέπουμε πως στις auditions εμφανίστηκε μία διαγωνιζόμενη 75 ετών και άλλη 79 ετών.

«Πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο» ακούγεται να λέει μια διαγωνιζόμενη. «Μπορεί να είμαι 47, αλλά νιώθω 17» αναφέρει μια άλλη και η κάμερα δείχνει την Βίκυ Καγιά να δακρύζει.

«Η ηλικία στη μόδα πλέον δεν έχει καμία σημασία! Τα στερεότυπα έχουν σπάσει!» αναφέρει η Βίκυ Καγιά, η οποία έπειτα από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στον διαγωνισμό ως κριτής.

Δίπλα της θα βρίσκονται ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή ως guest κριτής στις auditions.

Η παρουσιάστρια και κριτής μίλησε επίσης για τις ανατροπές που έρχονται στον πέμπτο κύκλο του GNTM. «Όλα είναι αλλιώς, γιατί είναι κι η μόδα αλλιώς… Ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής. Είμαστε πολύ πιστοί σε αυτό που πρεσβεύει ο καθένας, γιατί αν δεν λες την αλήθεια, δεν θεωρώ ότι περνάει απέναντι σωστά. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά, κι όταν θα πάνε πάρα πολύ καλά θα χαρώ ακόμα παραπάνω!», δήλωσε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή Breakfast Star.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook