GNTM 5: To top 4 των pin up girls – Η απροσδόκητη αποχώρηση και τα λόγια της Βίκυς Καγιά

gntm-5-to-top-4-των-pin-up-girls-η-απροσδόκητη-αποχώρηση-κα-1542584

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (10/10) η Κάτια δεν έπεισε τους Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και ο Γιώργο Καράβα με τη φωτογράφισή της στην κούνια που βρισκόταν στα 40 μέτρα από το έδαφος και ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το GNTM 5.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είχαμε και την 2η αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας του STAR με την Νάγια να… πληρώνει ακριβά την πίτσα που ήταν και το θέμα της φωτογράφισης.

Τα 20 μοντέλα βρέθηκαν νοερά σε μια άλλη εποχή και πιο συγκεκριμένα στα drive through diners της Αμερικής των 60’s, αφού το concept της φωτογράφησης επέβαλε τη μεταμόρφωσή τους σε pin up girls!

H Αλεξία Τράικο που τη Δευτέρα πήρε την καλύτερη φωτογραφία είχε το advantage, το οποίο ήταν να επιλέξει ένα από τα αυτοκίνητα της φωτογράφισης. Επίσης μοίρασε και τα disadvantages με σκοπό να δυσκολέψει τρεις συμπαίκτριές της. Αυτές ήταν η Βικτώρια, η Μάρα και η Μαρίτα που είχαν μόνο ένα λεπτό για την φωτογράφιση.

Το σετ γέμισε με Vintage αυτοκίνητα και ζεστές πίτσες, τις οποίες σέρβιραν στον coach τους και οδηγό, Χρήστο Μπίρμπα, που τις έχει παραγγείλει.

Από τη φωτογράφιση απουσίαζε η Κάτια κι ο λόγος ήταν ένα ατύχημα που είχε στο βαν. Η παίκτρια μίλησε με τις υπόλοιπες κοπέλες για το πως συνέβη:

«Είμαι λίγο καλύτερα, πονά η μέση μου και το κεφάλι μου. Βασικά χτύπησε ο αέρας μια πόρτα και με χτύπησε στα πλάγια. Έλειπα από τη δοκιμασία. Η παραγωγή έδρασε γρήγορα και με πήγανε στο νοσοκομείο, μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κι ευτυχώς όλα καλά. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παρουσιαστώ πίσω στο σετ. Χθες βράδυ γύρισα από το νοσοκομείο κι όλες οι κοπέλες έτρεξαν να με ρωτήσουν αν είμαι καλά. Μου έδειξαν πάρα πολλή αγάπη και συμπόνια και μου είπαν ότι με σκέφτονταν όλη μέρα καθώς έλειπα.

Στο πλατό οι διαγωνιζόμενες αποφάσισαν ότι πρέπει να παραμείνει, παρόλο που δεν είχε φωτογραφία.

Από την πλευρά της η Μιχαέλα για την ανάγκη της φωτογράφισης υποδύθηκε τη σέξι σερβιτόρα και μετά την ολοκλήρωση του σετ η 47χρονη διαγωνιζόμενη πέρασε σε μία εξομολόγηση:

«Με στηρίζει το team, τα κορίτσια είναι υπέροχα και νιώθω ένα από αυτά. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια. Δεν μπορούσα στη ζωή να φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και τώρα έχω 19 κοπέλες εδώ μέσα. Πραγματικά είναι μεγάλη κουβέντα αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω 19 κόρες».

Σε ότι αφορά τη νικήτρια της δοκιμασίας αυτή ήταν η Γιέβα, η οποία πήρε την πρώτη της δουλειά για φέτος.

Αντίθετα Δέσποινα και Νάγια δεν ικανοποίησαν αρκετά τους κριτές και βρέθηκαν στον τάκο, με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει πως το κορίτσι που θα αποχωρήσει είναι η Νάγια.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook