GNTM 5: Όλο το πρόγραμμα και οι αποχωρήσεις μέχρι τον μεγάλο τελικό

gntm-5-όλο-το-πρόγραμμα-και-οι-αποχωρήσεις-μ-1588939

Το νέο επεισόδιο του GNTM 5 έρχεται αύριο Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Star. Το κανάλι αποφάσισε εκτάκτως αυτή την αλλαγή για να δώσει περισσότερη τηλεθέαση στο πλατό που θα καθορίσει την τελική πεντάδα του διαγωνισμού μόδας.

Στην καρέκλα του τέταρτου κριτή αυτή τη φορά θα καθίσει ο Βασίλης Ζούλιας, ο Έλληνας σχεδιαστής με την διεθνή αναγνώριση και τις μεγάλες συνεργασίες τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Η γνώμη του σε αυτό το κρίσιμο πλατό θα είναι πολύ σημαντική για τα μοντέλα του GNTM 5.

Η Mary Vitinaros κι ο Χρήστος Μπίρμπας φτάνουν από νωρίς στο σπίτι του GNTM 5, φέρνοντας μαζί τους τετράποδους φίλους τους για να γνωριστούν με τα μοντέλα και να εξοικειωθούν μαζί τους. Κι αυτό είναι κάτι που ενθουσιάζει τις κοπέλες, ενώ μερικές από αυτές υποψιάζονται πως η δοκιμασία αποχώρησης θα έχει κάτι αντίστοιχο σαν concept για τη φωτογράφιση.

Μόνο που όταν φτάνουν στο σετ βλέπουν πως μπορεί το θέμα της φωτογράφισης να περιλαμβάνει ζώα, αλλά σίγουρα αυτά δεν είναι τα συμπαθέστατα σκυλάκια που γνώρισαν. Πρόκειται για άλλη μια σουρεάλ φωτογράφιση με glam ρούχα και για prop από χρυσόψαρα μέχρι κότες και φίδια. Το θέμα «Φίλα τον βάτραχό σου», έχει για κάποιες από τις κοπέλες ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις λήψεις. Υπάρχουν άλλες όμως που δεν μπορούν να δώσουν τις πόζες που θα ήθελαν. Με αποτέλεσμα αυτό να φανεί και στα σχόλια στο πλατό της αποχώρησης.

Για ποια θα πει ο Βασίλης Ζούλιας το σχόλιο: «Αυτό είναι που λέμε designer happy»; Ποια θα καταφέρει να «πάρει τη δουλειά» και ποια θα μαζέψει βαλίτσες και θα αποχωρήσει;

Ο προγραμματισμός της επόμενης εβδομάδας θα είναι και ο πιο δύσκολος για το GNTM 5. Από τις 19 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου θα έχουμε την πορεία προς τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού. Έτσι το GNTM 5 θα έχει επεισόδια τη Δευτέρα, την Τρίτη, και την Τετάρτη στις 21:00, ενώ ο τελικός θα είναι ένα ξεχωριστό και λαμπερό επεισόδιο την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε συνεχόμενες αποχωρήσεις στα επεισόδια της Δευτέρας, της Τρίτης, ενώ την Τετάρτη και την Παρασκευή θα ολοκληρωθούν οι δοκιμασίες για τη νικήτρια του GNTM 5.

Το τρέιλερ της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook