GNTM 5: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ και υπόσχεται… ολική επαναφορά | Video

gntm-5-κυκλοφόρησε-το-πρώτο-τρέιλερ-και-υπό-1413389

Αν και ο τέταρτος κύκλος δεν σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης σε σχέση με τους προηγούμενους, το «GNTM 5» είναι γεγονός καθώς το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε την Κυριακή (03/04) μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Με στόχο την… ολική επαναφορά και σύνθημα το «Girls Only», το STAR ανήγγειλε πως στο «GΝΤΜ 5» θα λάβουν μέρος μόνο κορίτσια, δηλαδή όπως είχε γίνει στους πρώτους δύο κύκλους του διαγωνισμού μοντέλων που έχουν μεταδοθεί από το συγκεκριμένο κανάλι.

Γρίφος η κριτική επιτροπή του «GNTM 5»

Παρότι στον προηγούμενο κύκλο, δεν πήρε μέρος η Βίκυ Καγιά της και στη θέση της καθόταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μαζί με τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να επαναληφθεί και στο «GNTM 5».

Έτσι, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πάρει φωτιά οι φήμες που θέλουν την επιστροφή όχι μόνο της Βίκυς Καγιά αλλά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο πρότζεκτ του «GNTΜ».

Υπενθυμίζεται πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συμμετείχε στους πρώτους δύο κύκλους του διαγωνισμού μοντέλων που προβλήθηκαν από το STAR και έτσι αν το προαναφερθέν σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε δεν αποκλείεται οι καρέκλες στην κριτική επιτροπή του «GNTM 5» να είναι… πέντε.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει στον ρόλο του μέντορα των διαγωνιζόμενων, καθώς κέρδισε το στοίχημα της παρουσίασης του τελικού του «GNTM 4».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook