GNTM 5: Η Σοφία Χατζηπαντελή φεύγει οι νέοι guests έρχονται

gntm-5-η-σοφία-χατζηπαντελή-φεύγει-οι-νέοι-guests-1416632

Το GNTM 5 κλείνει τη φάση των audition και ήρθε η στιγμή για να κάνει τις πρώτες μεγάλες αλλαγές για το ριάλιτι μόδας του Star. Ο Χάρης Λεπμπιδάκης έδωσε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό μόδας, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται πριν από λίγη ώρα.

Πρώτα από όλα θα έχουμε την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, αφού η συμφωνία της ήταν να παραμείνει μέχρι να γίνει η πρώτη επιλογή των διαγωνιζομένων. Το διάσημο μοντέλο χάρισε επικές ατάκες που έγιναν αμέσως viral στα πρώτα επεισόδια του GNTM 5, ενώ οι διάλογοί της και οι διαφωνίες της με τους υπόλοιπους κριτές χάρισαν αξέχαστες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό. Το κασέ της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι πολύ υψηλό και δεν μπορεί να καλυφθεί για όλη τη διάρκεια του GNTM 5. Για τον λόγο αυτό υπήρχε και ειδική συμφωνία μαζί της. Βέβαια δεν αποκλείεται να την δούμε σε επόμενες φάσεις αργότερα.

Τώρα νέοι exprerts ο καθένας στον τομέα του θα περάσουν από την τέταρτη καρέκλα του GNTM 5. Σειρά στα επόμενα επεισόδια έχει το ID Catwalk και θα επιλεγούν όσες υποψήφιες θα μπουν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες οι νέοι guest κριτές που θα δούμε είναι η Μαρίνα Βερνίκου, ο Χριστόφορος Κοτέντος που τον είχαμε δει στην πρώτη σεζόν του GNTM και αυτή τη φορά επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες ειδικά για το σκοπό αυτό. Ο τρίτος guest είναι ο πασίγνωστος στυλίστας Peter Dundas που φέτος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στη χώρα μας και είναι προσωπικός φίλος της Βίκυς Καγιά.

Μένει να δούμε αν θα βρίσκεται κάποιος από αυτούς στη φάση του bootcamp, ή θα τους δούμε όταν ξεκινήσουν οι πρώτες δοκιμασίες και φωτογραφήσεις για τα ιδιαίτερα project του GNTM 5.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook