GNTM 3: Πότε και πώς θα γίνει ο τελικός – Αλλαγές λόγω κορονοϊού

gntm-3-πότε-και-πώς-θα-γίνει-ο-τελικός-αλλα-1137188

Στην τελική ευθεία μπαίνει το ριάλιτι μοντέλων GNTM 3, στο οποίο αυτή τη στιγμή δέκα επίδοξα μοντέλα οδεύουν προς τον μεγάλο τελικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Ευτυχείτε», τα γυρίσματα του ριάλιτι GNTM 3 έχουν ολοκληρωθεί εδώ και 15 μέρες και έχει απομείνει η ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας κατά τη διάρκεια του ζωντανού μέρους του τελικού, που θα κρατήσει 45 λεπτά.

Όπως κάθε χρόνο, το πρώτο μέρος του τελικού θα είναι μαγνητοσκοπημένο, ενώ το δεύτερο θα μεταδοθεί live από τα στούντιο του Star. Φέτος δεν θα υπάρχει παρουσία κοινού λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, ενώ όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή η παραγωγή δεν θέλει να σκεφτεί καν το σενάριο να υπάρχουν φέτος δύο νικητές. Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη σεζόν του ριάλιτι αναδείχθηκαν νικήτριες τελικά δύο μοντέλα, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο, με την online πλατφόρμα της ψηφοφορίας να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Στον τελικό δεν θα υπάρχουν συγγενείς και κοινό, ενώ ο σταθμός ακόμα συζητάει το εάν θα εμφανιστούν και οι πρώην συμμετέχοντες και συμμετέχουσες σαν guests. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η πιθανή ημερομηνία για να δούμε τον τελικό του GNTM 3 είναι η Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, μία ημερομηνία που μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη διάρκεια και τις εξελίξεις του lockdown για τον κορονοϊό.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook