GNTM 3 makeover: Πώς ήταν και πώς έγιναν οι παίκτες, τα νέα κουρέματα | Photos + Video

gntm-3-makeover-πώς-ήταν-και-πώς-έγιναν-οι-παίκτες-τ-1119751

Ηταν ένα επεισόδιο που τα είχε όλα! Απογοήτευση, κλάματα αλλά και ενθουσιασμός και χαμόγελα πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο του GNTM 3, όταν οι διαγωνιζόμενοι είδαν τον εαυτό τους στον καθρέπτη με τα νέα τους μαλλιά!

Πάντως, αν εξαιρέσουμε τη Λία και την Ειρήνη που χρειάστηκε να κόψουν αγορέ τα μαλλιά τους και κυριολεκτικά μεταμορφώθηκαν, οι αλλαγές στους υπόλοιπους παίκτες ήταν στο πλαίσιο του φυσιολογικού.

Μάλιστα ακόμη και η Βίκυ Καγιά σάστισε όταν είδε την μεγάλη αλλαγή της Λίας και την προετοίμασε πριν δει τον εαυτό της στον καθρέφτη λέγοντάς της: «Λοιπόν, μεγάλη αλλαγή! Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή». Με την Λία να μένει άφωνη και να παραδέχεται ότι ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει αν της πηγαίνει.

Πολύ επιτυχημένη θεωρήθηκε από τους συμπαίκτες της η αλλαγή που έγινε στην Ίριδα Παπουτσή και της έδωσε ένα εντελώς διαφορετικό στυλ!

Αλλά και η Ειρήνη, για την αλλαγή της στο GNTM 3, σχολίασε: «Είμαι μια άλλη Ειρήνη, θα μου πάρει πολύ καιρό να το συνηθίσω. Είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου!».

Η Βίκυ Καγιά ήταν εκεί για να τους ανοίξει την κουρτίνα και να δουν το νέο τους look.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook