GNTM 2: Τελικός με ανατροπές και εκπλήξεις – Τι θα δούμε την Πέμπτη | Photos + Video

gntm-2-τελικός-με-ανατροπές-και-εκπλήξεις-969936

Η ώρα της κρίσης για την ανάδειξη του Next Top Model της Ελλάδας πλησιάζει…

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι ομορφιάς GNTM 2, που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τις τρεις φιναλίστ να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Η τριπλέτα των υποψηφίων  για τον τίτλο, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέϊσι Μίζιου και Κάτια Ταραμπάνκο, μετά τον… μιλανέζικο αέρα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη με προίκα τις πολύτιμες εμπειρίες από τον κόσμο της ιταλικής μόδας, πανέτοιμες για το «ντέρμπι» του μεγάλου τελικού. Το μεγάλο ραντεβού με το όνειρό τους, που πέρα από τον τίτλο του Greece’s Next Top Model θα χαρίσει στη νικήτρια ένα έπαθλο 50.000 ευρώ. Παράλληλα θα της εξασφαλίσει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με ένα κορυφαίο πρακτορείο, εξώφυλλο σε πολύ γνωστού περιοδικού μόδας, ενώ υπάρχει και μία ακόμη έκπληξη από τους κριτές ως έπαθλο.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, οι τρεις φιναλίστ θα διαγωνιστούν στον τελικό σε τρεις δοκιμασίες. Στην πρώτη, θα πρέπει να αναδείξουν επώνυμα κοσμήματα σε φωτογράφηση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στη δεύτερη δοκιμασία οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο θα συμμετέχει όλο το Greece’s Next Top Model. Στην τρίτη δοκιμασία, τα κορίτσια θα έχουν στο πλευρό τους τους συντρόφους τους, οι οποίοι και θα ποζάρουν μαζί τους σε μία φωτογράφηση με… φόντο την Ακρόπολη.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook