GNTM 2: Χαμός στο πρώτο bootcamp με κλάματα, ατυχήματα και «καρφιά» | Videos

gntm-2-χαμός-στο-πρώτο-bootcamp-με-κλάματα-ατυχήμα-927716

Το ριάλιτι αρχίζει να «δείχνει τα δόντια» του, καθώς τα υποψήφια μοντέλα αποχωρούν πλέον κατά δεκάδες με όρους πασαρέλας και όχι τηλεοπτικής σαπουνόπερας

«Κάνε κάτι λοιπόν να χάσει το τρέεεενο». Κι ας μην το παραδέχονται, αυτό τραγούδησαν οι περισσότερες στο Greece’s Next Top Model όταν στο πλάι των σιδηροδρομικών γραμμών όπου βρέθηκαν, άκουσαν πως η Ελευθερία Καρναβά περνά στο σπίτι με Golden Pass ενώ εκείνες θα χύσουν πολύ ιδρώτα για να το πετύχουν. Και ύστερα ήρθαν οι «μαχαιριές»… «Ναι μεν αλλά», «καλό κορίτσι αλλά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο», «Εγώ γιατί δεν πέρασα» και άλλα παρόμοια και γλυκόπικρα.

Και κάπως έτσι το πρώτο bootcamp σε πασαρέλα στο GNTM 2 με ρούχα του εξαιρετικού Γιώργου Ελευθεριάδη, πήρε την σκυτάλη από τις οντισιόν με τον καλύτερο τρόπο. Τον αυθεντικό, τον ριαλιτζίδικο, τον πασπαλισμένο με τις αγγλικούρες της Καγιά πάντα σε ντεσιμπέλ που σπάνε τύμπανα και νεύρα «το demonstration» «Είναι Contemporary και urban σχεδιαστής» και, και, και…

Σε πρώτη φάση οι «wannabe Καζαριάν» περπάτησαν ενώπιον κριτικής επιτροπής ως νούμερα και όχι με τα ονόματά τους. Κάποιες τα πήγαιναν καλά κάποιες λιγότερο. Τι σημασία έχει όμως όλο αυτό όταν από το πουθενά έσκασε ο επόμενος στόχος; Μία κοπέλα, η Φιονούλα, έφτασε αργοπορημένη _πέντε ώρες μετά_ και κάθισε με άνεση ανάμεσα σε όλες όσες θέλησαν να την «κατασπαράξουν». «Μα ούτε μία επίπληξη; Ούτε ένα ‘σήκω και φύγε;’» Κάτι τέτοια ακούγονταν από τη στιγμή που εμφανίστηκε μέχρι το τέλος της πασαρέλας.

Το χειρότερο φυσικά ήταν το ότι όλα τα κορίτσια τα φώναζαν με τα νούμερα που είχαν στα αυτοκόλλητα και όχι με τα ονόματά τους… Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου ανέλαβε την εξάσκηση και ως δασκάλα τα πήγε περίφημα. Αυστηρή και επικριτική άρχισε να αγχώνει τα κορίτσια. Τα οποία ό,τι και να γινόταν τα έβαζαν με την αργοπορημένη, η οποία ήταν και καλή στην πασαρέλα οπότε είχαν κι ένα λόγο παραπάνω να την γλωσσοτρώνε…

Όταν έφυγαν οι δέκα πρώτες με συνοπτικές διαδικασίες υπήρξε υποψήφια η οποία είπε «Βασικά χάρηκα, διότι, ουάου, δέκα λιγότερες»… Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος.

Ακολούθησε η διαδικασία της προετοιμασίας όπου η Ζενεβιέβ τα έδωσε όλα. Αστραψε και βρόντηξε μόλις συνειδητοποίησε ότι τα μοντέλα άρχισαν να κάνουν «κόλπα» στο μακιγιάζ και μπέρδεψαν τους συνεργάτες της παραγωγής. Συνέχισε να βροντά εκτοξεύοντας ατακάρες: «Είπα δεν θα έρθετε με σουτιέν με ενίσχυση και μου ήρθατε όλες με ένα βυζί plus»

Τελικά η Φιονούλα έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τις κρίσεις πανικού αποχώρησε. Κατά την διάρκεια της πασαρέλας υπήρξε πτώση μιας κοπέλας, ενώ νωρίτερα λιποθυμία μιας άλλης. Ευτυχώς, όλα αντιμετωπίστηκαν. Όλα εκτός από ένα. Τη Ζενεβιέβ η οποία συνέχισε να σολάρει ανελέητα. Το τι είπε το στόμα της είναι απερίγραπτο. Στεκόταν στο κατώφλι και τις μαστίγωνε με λέξεις. «Μη μου λιποθυμήσεις, θα σε φάω», «Ετσι και λερώσετε τα ρούχα, θα σας δείρω».

Γι αυτό και ήρθε την κατάλληλη στιγμή η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Ευγενίδη στο FACEBOOK «Είναι, νομίζω, ώρα να σκεφτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης την κυρία Ζενεβιέβ του GNTM για τη θέση της υπεύθυνης για την αξιολόγηση στο Δημόσιο».

Ακολούθησε πάρτι με τους κριτές να εκφράζουν την άποψη ότι φέτος τα πράγματα είναι καλύτερα. Το κοινό επέλεξε την κοπέλα με το κόκκινο καπέλο και την Μπεατρίς.

Οι κριτές είχαν άλλη άποψη. Επέλεξαν 40 κορίτσια αφήνοντας αρκετές εκτός. Μεταξύ αυτών υπήρξαν ψύχραιμες που θεώρησαν πως απλά η ζωή συνεχίζεται, υπήρξαν θυμωμένες που πέταγαν μπηχτές προς πάσα κατεύθυνση, υπήρξε και μία η οποία αρχικά πλάνταξε στο κλάμα και στη συνέχεια πήρε τη βαλίτσα της και έφυγε εμφανώς εκνευρισμένη.

Το bootcamp συνεχίζεται την επόμενη Δευτέρα, και μέχρι τότε όλο και λιγότερα νέα κορίτσια θα πιστεύουν πως τα μεγάλα όνειρα περνούν από τα τηλεοπτικά πλατό.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook