Γνωστός τραγουδοποιός καταγγέλλει ότι τον απειλούν θαυμαστές του Παντελίδη – Τι έχει συμβεί

γνωστός-τραγουδοποιός-καταγγέλλει-ό-811527

Το κομμάτι “Απομακρυνθήκαμε”, του οποίου το ρεφρέν είχε τραγουδηθεί από τον Παντελή Παντελίδη και πρόσφατα κυκλοφόρησε ολοκληρωμένο με τη φωνή του τραγουδοποιού Σπύρου Μακρή, έχει γίνει το μήλον της Έριδος ανάμεσα σε εκείνον και στην οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή καθώς και αιτία “πολέμου” του ίδιου με τους θαυμαστές του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

Όπως καταγγέλλει, μιλώντας στην Espresso, τον κατηγορούν ότι έκλεψε το τραγούδι από τον Παντελίδη ενώ είναι αυτός που το έγραψε.

“Εγώ από το 2012 μέχρι το 2015 εργαζόμουν ως ενορχηστρωτής και παραγωγός σε ένα μουσικό στούντιο στο Μεταξουργείο. Εκεί ηχογραφούσαν και κάποιοι συνεργάτες του Παντελίδη πνευστά. Ένα ξημέρωμα ήρθε και ο ίδιος ο Παντελίδης για να ακούσει τη δουλειά των παιδιών. Πάνω στην πλάκα τού είπε κάποιος ‘άκου και ένα τραγούδι που γράφει ο Σπύρος’, γιατί γράφω γενικά τραγούδια, έχω γράψει και για τον Βαλάντη. Το άκουσε, πήρε την κιθάρα, το έπαιξε και το τραγούδησε. ‘Πολύ ωραίο τραγούδι, φίλε. Να συνεχίσεις να γράφεις’, μου είπε. Δεν ανταλλάξαμε περισσότερες κουβέντες, ούτε τον ξαναείδα”, είπε ο Σπύρος Μακρής και πρόσθεσε:

“Μετά έγινε το τροχαίο, τον Φεβρουάριο, και έφυγε από τη ζωή. Πέρυσι το καλοκαίρι βγήκε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο τραγουδάει το ρεφρέν του τραγουδιού μου ο Παντελής σε ένα φιλικό του σπίτι. Εγώ, σεβόμενος ότι δεν είναι πια στη ζωή, δεν έκανα τίποτα. Το άφησα έτσι. Ούτε ζήτησα να κατέβει το εν λόγω βίντεο επειδή είναι δικό μου, ούτε τίποτα. Τώρα, λοιπόν, αποφάσισα να το βγάλω με τη δική μου φωνή, γιατί κανένας καλλιτέχνης δεν ήθελε να το πει, λόγω του ότι είχε ‘καεί’ από αυτό το βιντεάκι με τον Παντελίδη. Πριν από δύο εβδομάδες κυκλοφόρησα το τραγούδι και αμέσως ξεκίνησαν τα υβριστικά σχόλια και τα απειλητικά μηνύματα”.

“Εάν έμεναν εκεί, στα αρνητικά και υβριστικά σχόλια, δεν θα είχα θέμα. Όμως μου στέλνουν και απειλητικά μηνύματα για τη σωματική μου ακεραιότητα. Πριν από λίγες ημέρες μου έσπασαν και το αυτοκίνητο. Κάλεσα την Αστυνομία, έγινε καταγραφή του συμβάντος και με ρώτησαν αν λείπει κάτι από το αυτοκίνητο μου μιας και θεωρούσαν ότι το κίνητρο ήταν η κλοπή. Εκείνη την ώρα δεν πήγε το μυαλό μου, ότι το σπάσιμο του αυτοκινήτου σχετίζεται με την όλη ιστορία που έχει προκύψει με το τραγούδι. Μετά όμως από τα απειλητικά μηνύματα και σε συνδυασμό με την ‘επίσκεψη’ στο μαγαζί που εμφανίζομαι πιστεύω ότι η υπόθεση με το αυτοκίνητο δεν είναι τυχαία. Θαυμαστές του Παντελίδη έχουν έρθει και στο μαγαζί όπου εμφανίζομαι δυο – τρεις φορές και με περίμεναν να τελειώσω, αλλά τους εξήγησα πώς έχει η κατάσταση και μαλάκωσαν”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδοποιός και σημείωσε:

“Ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελίδη έχει επικοινωνήσει με δικηγόρο της εταιρείας μου και θα τα βρουν νομικά. Ο τελευταίος έχει κατοχυρώσει το τραγούδι στο όνομα μου, γιατί έχω στοιχεία που το έγραψα… Αν το είχε πει ο Παντελίδης, θα το πήγαινα εγώ ο ίδιος στην οικογένεια του και θα πρότεινα να το κυκλοφορήσουν με τη φωνή του. Είμαι θαυμαστής του. Γιατί να αποσύρω ένα τραγούδι που είναι δικό μου; Είναι κρίμα”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook