Γνωστός τραγουδιστής κατηγορείται για λεκτική βια – «Άρχισα να φοβάμαι»

γνωστός-τραγουδιστής-κατηγορείται-γ-1267478

Συνεργάτιδα γνωστού τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σχετικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά του, καθώς και την λεκτική βία που άσκησε σε βάρος της.

Τι κατήγγειλε η συνεργάτιδα του γνωστού τραγουδιστή

«Στο μαγαζί που δουλεύω, δούλευε και ο κύριος αυτός, εγώ τον γνώριζα μέσα από την συνεργασία που γινότανε στο μαγαζί. Εκείνη την ημέρα λοιπόν ήρθε γιατί είχε πρόγραμμα. Ερχόμενος στο μαγαζί, από ότι κατάλαβα δεν ήξερε τον χώρο από τα καμαρίνια, μου ζήτησε να τον πάω στα καμαρίνια. Τον βάζω στα καμαρίνια.”, περιέγραψε αρχικά στο “Love it” η ίδια όσον αφορά στην πρώτη της επαφή με τον εν λόγω καλλιτέχνη.

“Ο κύριος αυτός ερχόμενος και ανεβαίνοντας στο μαγαζί ήταν πάρα πολύ οξύθυμος και πολύ νευρικός για μια αφίσα που είχε γίνει κάτι, δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς. Και άρχισε να φωνάζει “Τι είναι αυτό; Εγώ δεν κάθομαι εδώ μέσα”. Λέω “αυτό είναι δικό σας θέμα” και μου λέει “Σταμάτα” και άρχισε να επιτίθεται πολύ οξύθυμα, ο τρόπος της φωνής του, και ο τρόπος που μου μιλούσε ήταν υβριστικός.”, πρόσθεσε.

Η γυναίκα συνέχισε, λέγοντας ότι δεν είχε βιώσει ποτέ αντίστοιχη αντιμετώπιση, ενώ εξομολογήθηκε ότι φοβήθηκε μετά από το περιστατικό αυτό: ” ‘Σταμάτα, φύγε’, οι κινήσεις των χεριών του, δεν με ακούμπησε, οφείλω να το πω, τραβήχτηκα και εγώ λίγο πίσω, οι χώροι δεν είναι πολύ μεγάλοι, για να έχεις τον χώρο να φύγεις.”

“Ειλικρινά σας το λέω, από εκείνο το σημείο και μετά άρχισα να τον φοβάμαι κιόλας. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, γιατί εγώ είμαι κάποιας ηλικίας άνθρωπος και δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια συμπεριφορά από κανέναν και για κανένα λόγο και δεν έφταιγα και σε τίποτα στην προκειμένη περίπτωση.”

“Αυτός δεν είναι τρόπος από έναν άνθρωπο, που αν μη τι άλλο τον έχεις σε μια Άλφα υπόληψη, λόγω του τι κουβαλάει. Εγώ τον ήξερα έναν ευπρεπέστατο άνθρωπο, ένας άνθρωπος του καλλιτεχνικού χώρου που τον σεβόμαστε. Από εκείνη την ημέρα και μετά, η συνεργασία με την διεύθυνση αυτή έχει σταματήσει.”

“Δεν κυριεύτηκα από φόβο, αλλά από θυμό προς το πρόσωπό του και μεγάλη στεναχώρια”, κατέληξε.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook