Γνωστός tour operator δίνει αποζημίωση για κάθε βροχερή ημέρα των διακοπών

γνωστός-tour-operator-δίνει-αποζημίωση-για-κάθε-β-1697657

Ο Πολωνός τουρ οπερέιτορ Itaka εισάγει την ασφάλιση καιρού, που εγγυάται αποζημίωση για κάθε βροχερή ημέρα των διακοπών.

Η ασφάλιση, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την πολωνική ασφαλιστική εταιρεία Climatica Insurance Solutions, είναι διαθέσιμη στους πελάτες του Itaka που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία, την Αίγυπτο, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Τουρκία και την Ισπανία.

Οι πελάτες, που αγοράζουν ασφάλιση, θα λάβουν αποζημίωση ύψους 250 PLN- ζλότι (ισοτιμία στις 18 Μαΐου 1 ευρώ: 4,55 ζλότι) για κάθε βροχερή ημέρα. Η βροχερή μέρα καθορίζεται με βάση κριτήρια σχετικά με το ελάχιστο ποσό βροχόπτωσης ανά ημέρα ή ώρα. Αυτά τα κριτήρια μετρώνται με βάση μετεωρολογικά δεδομένα που παρέχονται από την υπηρεσία Accuweather και το κόστος ασφάλισης είναι από 69 PLN για ολόκληρο το ταξίδι.

Πληρωμή χωρίς αξίωση

Η λειτουργία της ασφάλισης δεν απαιτεί την υποβολή σχετικού αιτήματος από τον πελάτη. Εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για αποζημίωση, ο ασφαλιστής θα επικοινωνεί με τον πελάτη για να καθορίσει τον πιο βολικό τρόπο πληρωμής. Ο πελάτης θα λαμβάνει τα χρήματα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

«Αυτό είναι το επόμενο βήμα μας για να παρέχουμε στους πελάτες μας την πιο ικανοποιητική ταξιδιωτική εμπειρία. Προσφέρουμε ήδη καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, όπως η εφαρμογή Itaka και το προϊόν Itaka Smart που βασίζεται σε δυναμικά πακέτα. Τώρα η ασφάλιση καιρού, που προσφέρουμε πρώτοι από τους tour operator στην Πολωνία, επιβεβαιώνει ότι μας ενδιαφέρουν λύσεις που θέτουν νέες κατευθύνσεις, υπερβαίνοντας τις υφιστάμενα δεδομένα», σχολίασε ο Piotr Henicz, αντιπρόεδρος της Itaka Holdings.

tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook