Γνωστός ηθοποιός «τα έφτιαξε» με τη φίλη της κόρης του – Χώρισε και συζεί με την 23χρονη

γνωστός-ηθοποιός-τα-έφτιαξε-με-τη-φί-594768

Γνωστός ηθοποιός τίναξε στον αέρα τον γάμο του για τα μάτια μιας πολύ νεότερής του γυναίκας, η οποία τυγχάνει να είναι και κολλητή φίλη της κόρης του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», ο ηθοποιός που είναι πατέρας δύο παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, δεν έχει δώσει μέχρι τώρα δικαιώματα για την προσωπική του ζωή.

Απ’ ότι φαίνεται όμως ο έρωτας τον «χτύπησε» κεραυνοβόλα με το που αντίκρισε την 23χρονη φίλη της κόρης του και τα τίναξε όλα στον αέρα. Κατά σύμπτωση, η κοπέλα ασχολείται με το θέατρο και συγκεκριμένα με τον χορό. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και για τους δύο και σχεδόν αμέσως έγιναν ζευγάρι, αδιαφορώντας για τα κουτσομπολιά που ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα από την πρώτη στιγμή μίλησε στη γυναίκα του γι’ αυτό που του συνέβη, εξηγώντας της πως είναι ερωτευμένος με μία άλλη και ζητώντας της να χωρίσουν. Η σύζυγός του έπαθε σοκ καθώς δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της ότι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο υπήρχε ποτέ όχι μόνο το ενδεχόμενο κρίσης, πόσω μάλλον του χωρισμού.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε από το σπίτι και τώρα πια είναι θέμα χρόνου να βγει το διαζύγιο του από την πρώην σύζυγό του η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Ο γνωστός ηθοποιός συζεί με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του και κυκλοφορούν μαζί ενώ κάποιες φορές στην παρέα τους είναι και η κόρη του.

Πηγή: On Time

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook