Γνωστός ηθοποιός εξομολογείται: «Μετά το εγκεφαλικό η ζωή μου χωρίστηκε στα δυο. Αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας μου»

γνωστός-ηθοποιός-εξομολογείται-μετ-1616166

O Χρήστος Βαλαβανίδης, είναι ένας ηθοποιός και ποιητής, ο οποίος έχει διανύσει χιλιόμετρα σε τηλεοπτικές σειρές στην τηλεόραση, σε βιντεοταινίες και στο θέατρο.

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει πληθώρα μερικών από των πιο δημοφιλών παραστάσεων και μάλιστα, έχει υπηρετήσει και πάρα πολλά είδη τέχνης όπως: Αρχαίο δράμα, μουσικό θέατρο, επιθεώρηση και πολλά ακόμη.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός χρειάστηκε να φτάσει μια ανάσα πριν το τέλος για να αλλάξει ρότα και όπως λέει στο «Λοιπόν», η ζωή του χωρίστηκε στα δύο καθώς είδε τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά μετά την περιπέτεια της υγείας του

Σε ποια περίοδο της ζωής σας σας βρίσκουμε;

«Στην τρίτη ηλικία που λένε, πλησιάζω προς την τέταρτη. Είμαι στη φάση που παίζω στο θέατρο επιλεκτικά, όταν μου αρέσει ο ρόλος. Βρισκόμουν στο θέατρο μέχρι και προχθές που σταμάτησε η παράστασή μας λόγω προγραμματισμού. Η άλλη φάση που βρίσκομαι και που συνεχίζει ασταμάτητα είναι η ποίηση. Ετοιμάζω την 5η κατά σειρά συλλογή μου».

Ποια εμπειρία της ζωής, σας έκανε να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα;

«Το εγκεφαλικό που έπαθα. Η ζωή μου χωρίστηκε στα δύο. Προ εγκεφαλικού και μετά εγκεφαλικού. Αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας μου τελείως. Σταμάτησα να είμαι οξύθυμος. Όταν με ενοχλούσε κάτι, γινόμουν κακός. Ήμουν ελαφρώς επιθετικός όχι χωρίς λόγο. Με ενοχλεί όταν τα πράγματα δεν γίνονται σωστά, όταν υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και όταν εξευτελίζονται πράγματα και θεσμοί».

Η απώλεια που σας πόνεσε περισσότερο στη ζωή σας; «Η απώλεια του Γιώργου Κοτανίδη», εξομολογείται

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook