Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω μείνει απλήρωτος, πήρα για δέκα παραστάσεις 67 ευρώ»

γνωστός-ηθοποιός-αποκαλύπτει-έχω-με-1471422

Για την πορεία του στην υποκριτική μίλησε ο Γιώργος Ψυχογιός, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ότι έχει λάβει την αμοιβή των 67 ευρώ για δέκα παραστάσεις, ενώ αποκάλυψε και το όνειρο που είχε η μητέρα του για εκείνον, το οποίο ήταν να γίνει υδραυλικός.

«Από το δημοτικό έλεγα ποιήματα, έκανα μιμήσεις, αλλά περισσότερο είναι η ανάγκη του ανθρώπου να κάνει θέατρο», είπε αρχικά, ο Γιώργος Ψυχογιός για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί, με ρωτούσαν το όνομά μου και έβαζα τα κλάματα. Η μαμά μου ήθελε να γίνω υδραυλικός και στα μάτια της ανέβηκα όταν έπαιξα για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 1198», συνέχισε.

Στην πορεία της συνέντευξης, ο ίδιος αποκάλυψε ότι: «Έχω μείνει πολλές φορές απλήρωτος. Έχω πάρει για όλες τις πρόβες και δέκα παραστάσεις 67 ευρώ» και έπειτα μίλησε και για την κακοποίηση στο χώρο του θεάματος, καθώς και για όσα έχει βιώσει ο ίδιος.

«Η κακοποίηση δυστυχώς υπάρχει και την ώρα που παίζεις, είναι πολύ βίαιο και κακοποιητικό. Το κοινό σίγουρα έχει ακούσει να μου μιλούν άσχημα την ώρα της παράστασης και βωμολοχίες και πράξεις βίαιες», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχαν τόση δύναμη οι κακοποιητές που το “τρως”, είναι τόσο αγαπητοί στον κόσμο αυτοί οι άνθρωποι, πού να τολμήσεις να μιλήσεις; Έχουν κλάψει στην αγκαλιά μου πολλές κυρίες στα παρασκήνια», πρόσθεσε.

«Έπεσα από τα σύννεφα γιατί γνώρισα μια κοπέλα που ήταν θύμα βιασμού και είναι πολύ καλή φίλη. Λένε, “μιλάει γιατί θέλει δημοσιότητα”. Ποια δημοσιότητα; Να πηγαίνεις στο δικαστήριο να περιγράφεις τι έχεις ζήσει; Μήπως να ακούσουμε λίγο και τα θύματα;», είπε τέλος, ο Γιώργος Ψυχογιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook