Γνωστός επιχειρηματίας πίσω από το κύκλωμα που διακινούσε κεταμίνη – Γιατί ανοίγει η “βεντάλια” των ερευνών

γνωστός-επιχειρηματίας-πίσω-από-το-κύ-1427274

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και αναβολικών σε χώρες του εξωτερικού που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας. Σημειώνεται ότι μεταξύ των κατασχεθέντων ήταν και περισσότερα από 500 γραμμάρια της φαρμακευτικής ουσίας, κεταμίνη (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, από τον περασμένο Φεβρουάριο διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών και παράνομων αναβολικών ουσιών, τις οποίες τοποθετούσαν σε δέματα και ταχυδρομούσαν, σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι είχαν στείλει δέματα σε ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία, Κροατία, Βέλγιο, Ισπανία και Ιταλία.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν έφτασαν στο Σικάγο δέματα από τα ΕΛΤΑ Χαλκίδας. Οι αμερικανικές τελωνειακές Αρχές άνοιξαν δύο από αυτά και εντόπισαν μέσα ναρκωτικά. Πριν από λίγες ημέρες, στις Αρχές Απριλίου, κατασχέθηκαν στο Σικάγο άλλα τρία δέματα – που επίσης ταχυδρομήθηκαν από την Χαλκίδα – τα οποία περιείχαν αναβολικά, ecstasy και μισό κιλό κεταμίνη. Οι Αμερικανικές αρχές ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ.. Έτσι, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου το πρωί στη Χαλκίδα, συνελήφθησαν δύο μέλη του κυκλώματος, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένα. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ένας από τους συλληφθέντες είναι επιχειρηματίας, που διατηρεί δύο καφετέριες στη Χαλκίδα.

Η αστυνομική επιχείρηση που έγινε, ήταν αστραπιαία και στοχευμένη, προκειμένου να φτάσουν τα ίχνη εκείνων που έστελναν τα δέματα με τα ναρκωτικά, τα αναβολικά και την κεταμίνη σε χώρες του εξωτερικού. Ωστόσο, αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο enikos.gr ότι η έρευνα θα “ανοίξει” και στο μικροσκόπιο των Αρχών θα μπει το ενδεχόμενο το κύκλωμα να δρούσε στην Ελλάδα. Δηλαδή, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν υπήρχαν παραλήπτες κεταμίνης και αναβολικών και στην Ελλάδα, εκτός από τις χώρες του εξωτερικού, αλλά και για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δρούσε το συγκεκριμένο κύκλωμα.

Πάντως, η κατάσχεση κεταμίνης στο πλαίσιο της εξάρθρωσης του κυκλώματος είναι ενδεικτική του ότι η συγκεκριμένη ουσία κυκλοφορεί στη μαύρη αγορά. Κάτι που σημαίνει ότι κάποιος αν θελήσει, μπορεί να την βρει και να την προμηθευτεί. Σημειώνεται ότι η διαδρομή της κεταμίνης διερευνάται και για την υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας, δηλαδή εάν και με ποιον τρόπο μπόρεσε να την προμηθευτεί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

enikos.gr

One thought on “Γνωστός επιχειρηματίας πίσω από το κύκλωμα που διακινούσε κεταμίνη – Γιατί ανοίγει η “βεντάλια” των ερευνών

  1. Αν…….ετούτο,!!! αν…….εκείνο !!!……..αν…….το άλλο !!! τότε πιάσαμε τη δολοφόνο !!! Τους δολοφόνους δεν τους κλείνεις μέσα με υποψίες η με τι λένε οι καναλο- ιερόδουλες και τα εθνικά τσουλιά στα πρωινά μπουρδελοκάναλα ! !
    Νομιζω η γυναίκα λόγω προσωπικότητας παίζει το παιχνίδι τους γιατί της αρέσει να βρίσκεται στον τύπο και κλπ και να ασχολούνται μαζί της επειδή ξέρει ότι δεν έχει κάνει κάτι και όλο αυτό θα καταλήξει σε φιασκοκομωδία στο τέλος !
    Η υπόθεση της Καρολαιν είναι εντελώς διαφορετική γιατί μίλαγε από μόνη της, δεν υπήρχε παραβιαση η άλλη παρουσία στο σπίτι, δυο και δυο κάνουν τέσσερα, για την περίπτωση όμως των άτυχων παιδιών η αστυνομία έχει κάνει γκάφα νομίζω και έχει παρασυρθεί από φήμες και λογια που διάφοροι, ακόμα και αστυνομικοί κυκλοφορούν για να βγαίνουν στα κανάλια, δεν γίνεται για δυο χρόνια να σκοτώνει μια μάννα στα παιδιά της και η αστυνομία να βυζαίνει το δάχτυλο της και ξαφνικά να γίνεται Ηρακλή Πουαρώ και να χώνει μέσα ανθρώπους γιατι υποπτεύεται κάτι. Βρες αποδείξεις και χωστή να ισόβια αλλά μόνο τοτε, αυτά που κάνει τώρα δείχνουν αδυναμία να λύσει το μυστήρια ( αν υπάρχει και μονάχα εξευτελίζεται στον λαό. Ας δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα, από τη μια έχουμε μια χώρα παραδομένη στους εγκληματίες και δεν τολμούμε να πάμε ούτε σούπερ μάρκετ να μην μας κλέψουμε και από την άλλη μας διαφημίζουν ότι έχουμε την καλύτερη αστυνομία του κόσμου ( μάλλον για να καταγράφει τα εγκλήματα είναι καλύτερη γιατί καταγράφουν τέτοια καθημερινά !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook