Γνωστός Χανιώτης φωτογράφος ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε σημαντικό παγκόσμιο καλλιτεχνικό τίτλο – Δείτε βραβευμένες φωτογραφίες του

γνωστός-χανιώτης-φωτογράφος-ο-πρώτος-326598

Άλλη μια διεθνής διάκριση για τον Χανιώτη φωτογράφο Γιώργο Μπαλαδάκη από την Διεθνή Ομοσπονδία καλλιτεχνικής φωτογραφίας FIAP το 2021.

Ο γνωστός Χανιώτης φωτογράφος είναι ο πρώτος Έλληνας διεθνής που κατέκτησε τον καλλιτεχνικό τίτλο EFIAP/DIAMOND 2 (Exhellence Federation Internationale del’Art Photographic/diamond 2) το 8ο από το 10ο επίπεδο της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Στην διάρκεια της φωτογραφικής του πορείας έχει πραγματοποιήσει 12 ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας σε Ελλάδα και Κύπρο, επιμελήθηκε 5 ομαδικών της ΕΦΕ Κρήτης (τμ.Χανίων) τα τελευταία 6 χρόνια, και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 140 Ομαδικές σε Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το φωτογραφικό του έργο έχει αποσπάσει 400 βραβεία φωτογραφίας (320 Διεθνη-80 Πανελλήνια-Παγκύπρια) ενώ παράλληλα έχει κατακτήσει 52 διακρίσεις –τίτλους από από Διεθνείς Ομοσπονδίες φωτογραφίας .PSA –(USA) ,FIAP-(Luxembourg), MOL (Canada), GPU (Greece) HPS (Greece) CPE (Romania) APS (Bangladesh) PESGSPC (Cyprus).

Συμμετέχει σε κριτικές επιτροπές διεθνών διαγωνισμών φωτογραφίας από το 2014 (Greece-France-Cyprus-Iceland-Bangladesh-Uganda-Kenya-Sri Lanka etc)

Είναι σύνδεσμος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης στα Χανιά και διδάσκει φωτογραφία σε αρχάριους από το 1995 έως και σήμερα.

Φέρει τις διεθνείς διακρίσεις –τίτλους:

ΕFIAP/d2 , EPSA , c**MOL ,GPU VIP 2, GPU ZEUS ,GPU CROWN 4 ,Master APS, EHPS/platinum ,ECPE ,Hon CPE ,Hon PESGSPC , Grand Progress Award PESGSPC

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook