Γνωστή TikToker δείχνει πώς είναι στην πραγματικότητα χωρίς μακιγιάζ και γίνεται viral | Video

γνωστή-tiktoker-δείχνει-πώς-είναι-στην-πραγμα-1458962

Η Julia Grandoni είναι μία γνωστή TikToker στον Καναδά, που μετρά περισσότερους από 387.000 ακόλουθους στη διάσημη πλατφόρμα.

H Grandoni η οποία μοιράζεται και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιακές φωτογραφίες της από νυχτερινές εξόδους, αποφάσισε να συμμετέχει σε ένα trend του TikTok, στο οποίο δείχνει πώς είναι το πρόσωπό της με και χωρίς μακιγιάζ.

Έτσι λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται αρχικά να φοράει ένα στενό μαύρο φόρεμα, με λαμπερό μακιγιάζ και περιποιημένα μαλλιά και στη συνέχεια τη βλέπουμε εντελώς άβαφη να… τρολάρει τον εαυτό της για την τεράστια διαφορά.

Δείτε το βίντεο:

@jugrandoni #greenscreen ♬ 444 – jah

Το βίντεο έγινε αμέσως viral κι έχει προβληθεί περισσότερες από 12,9 εκατομμύρια φορές, αποσπώντας δεκάδες χιλιάδες σχόλια, που δεν ήξεραν τι να σκεφτούν για τη μεταμόρφωσή της, με τους περισσότερους να την αποκαλούν «catfish», δηλαδή ψεύτικη.

«Δεν θα ξαναβγώ ποτέ ξανά ραντεβού», σχολίασε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε: «Αυτό θα έπρεπε να είναι παράνομο». Ένας άλλος χρήστης στο TikTok ισχυρίστηκε πως γι’ αυτό ακριβώς που βλέπει, έχει προβλήματα εμπιστοσύνης.

Κάποιοι σχολιαστές βέβαια ήταν πιο υποστηρικτικοί και θυμήθηκαν τις δικές τους στιγμές που δεν τους αναγνώριζαν, επειδή δεν φορούσαν μακιγιάζ ή επειδή δεν ήταν καλά ντυμένοι.

Και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram η Julia Grandoni, διαφέρουν πολύ με το πώς είναι στην πραγματικότητα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook