Γνωστή ηθοποιός για τον Φιλιππίδη: «Θα προχωρούσα σε αυτοδικία αν ήμουν στη θέση του – Είμαι από την Κρήτη, η τιμή και η υπόληψη είναι θέμα»

γνωστή-ηθοποιός-για-τον-φιλιππίδη-θα-1530807

Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις της Κρητικιάς ηθοποιού Βίκυς Πρωτογεράκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός που θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Φιλιππίδη υποστήριξε ότι «ο Πέτρος δεν έχει το προφίλ βιαστή» και ότι «υπήρχε προσφορά γυναικών προς τον Πέτρο», ενώ δεν παρέλειωε να ξαναπει ότι θα προχωρούσε σε αυτοδικία αν ήταν στην θέση του ηθοποιού

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Από την πείρα μου στη νομική και τις δικογραφίες που έχω δει, μπορώ να διακρίνω την προσωπικότητα ενός βιαστή. Μπορώ να διακρίνω γιατί έχω και ιδία γνώση. Επίσης είναι ο τόπος που θα τελεστεί το έγκλημα, ο χρόνος που θα τελεστεί, οι συνθήκες τελέσεως, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο […]. Βεβαίως και υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να του άρεσαν οι γυναίκες. Δεν είναι κακό. Στον μισό αντρικό πληθυσμό αρέσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι τις βιάζουν. Δεν είχε λόγο να βιάσει, είχε κανένα κίνητρο; Υπήρχε προσφορά γυναικών προς τον Πέτρο. Η Ελπίδα Νίνου είναι δίπλα του γιατί γνωρίζει καλά τον άντρα της. Ο Πέτρος είναι σαν παιδί. Και οι εξάρσεις που έχει και όλα αυτά που έχει είναι μικρού παιδιού. Θα φωνάξει τώρα και μετά θα το έχει ξεχάσει. Δεν είναι κανένας άνθρωπος έτσι όπως παρουσιάζεται» υποστήριξε.

«Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη από την αρχή θα έκανα σε όλους μηνύσεις. Θα τους έφερνα όλους αυτούς κατ αντιπαράσταση μαζί μου, δεν θα τους άφηνα έτσι. Σε Θεού κλαρί δεν θα τους είχα αφήσει.

Ερωτώμενη για το θέμα της αυτοδικίας στην οποία αναφέρθηκε σε προηγούμενη συνέντευξή της, δήλωσε: «Εγώ θα προχωρούσα σε αυτοδικία. Είμαι από την Κρήτη, από τον Μυλοπόταμο, από το Ρέθυμνο. Για μένα, η τιμή και η υπόληψη είναι θέμα» κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε τις δηλώσεις της ηθοποιού ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook