Γνωστή αστρολόγος η γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας – 1 εκατ. ευρώ η λεία

γνωστή-αστρολόγος-η-γυναίκα-που-έπεσε-1528510

Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής τη ληστεία με θύμα 55χρονη, μέσα στο σπίτι της στην Άνω Γλυφάδα (δείτε ΕΔΩ)

Σύμφωνα με το enikos.gr, πρόκειται για την κα Βάσω Νικολαϊδου η οποία ήρθε αντιμέτωπη με δύο ληστές και έζησε εφιαλτικές στιγμές μέσα στην κατοικία της, όταν την ακινητοποίησαν και την απείλησαν ώστε να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, της ζήτησαν να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Αφού άρπαξαν το περιεχόμενο, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά δήλωση της αστρολόγου στους αστυνομικούς, η λεία των ληστών σε κοσμήματα και μετρητά ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, η 55χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι περί τις 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/9) δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο σπίτι της, την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους αποκαλύψει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται ακόμα στο σπίτι του θύματος και ψάχνουν για δακτυλικά αποτυπώματα και κάμερες ασφαλείας από την ευρύτερη περιοχή, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook