Γνωρίστε τα χειροποίητα, δερμάτινα σανδάλια υψηλής ποιότητας Ξηρουχάκη

γνωρίστε-τα-χειροποίητα-δερμάτινα-σα-1049688

Η Βιοτεχνία και Εμπορία Δερμάτινων Ειδών Ξηρουχάκη Ξενοφών, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας χειροποίητων δερμάτινων σανδαλιών.

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινά το 1987 με ιδρυτή τον Ξηρουχάκη Μιχαήλ, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη Ξηρουχάκη Ξενοφών, ο οποίος ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης από το 1997 έως και σήμερα.

Η απόφαση του σημερινού ιδιοκτήτη να αναλάβει την εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης, οδήγησε στη διαφοροποίηση του τρόπου λειτουργίας της, καθώς και στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών, οι οποίες συνυφασμένες με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την αγάπη του για το δέρμα, οδηγούν στην κατασκευή αμιγώς χειροποίητων δερμάτινων σανδαλιών, με σεβασμό στο δέρμα και τις παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας του.

Γνήσια Ελληνικά δέρματα, τα οποία επεξεργάζονται σε ντόπια βυρσοδεψεία των Χανίων της Κρήτης, στα περίφημα Ταμπακαριά, αποτελούν τη βάση για την κατασκευή εξ ολοκλήρου χειροποίητων σανδαλιών υψηλής ποιότητας, με τον παραδοσιακό τρόπο, γεγονός που αποτελεί κίνητρο για κάθε καταναλωτή που επιμένει στην ξεχωριστή ποιότητα που συνδυάζεται με τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές.Έδρα της βιοτεχνίας η μαγική Γραμβούσα Κισάμου. Το εξειδικευμένο 15μελές προσωπικό καθώς και οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις περίπου 500 τμ, δίνουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να εξυπηρετεί κάθε πελάτη, με συνέπεια στην ποιότητα, αλλά και στον χρόνο και τον τρόπο παράδοσης των προϊόντων, γεγονός που την κατατάσσει σε μια από τις κορυφαίες του είδους.

Το 1ο υποκατάστημα δημιουργήθηκε με αγάπη στη γενέτειρα του ιδιοκτήτη, την Κίσαμο, με στόχο να γνωρίσουν τα σανδάλια τόσο οι εγχώριοι καταναλωτές, όσο και οι επισκέπτες της Κισάμου από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.Η συνεχώς ανοδική πορεία της Βιοτεχνίας με σταθερά βήματα, αποτελεί για εμάς κίνητρο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον ίδιο ζήλο, με το αντικείμενο που τόσο αγαπάμε.. Το Δέρμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook