Γνώρισες κάποιον που σου αρέσει πολύ αλλά το σεξ ήταν κακό; 3 τρόποι για να το διαχειριστείς

γνώρισες-κάποιον-που-σου-αρέσει-πολύ-α-1423006

Γιατί η πρώτη φορά δεν είναι συνήθως ενδεικτική

Υπάρχει μία λανθασμένη πεποίθηση που μάς λέει ότι όταν γνωρίζουμε κάποιον, μάς αρέσει πάρα πολύ και έχουμε μπόλικη χημεία, είναι δεδομένο ότι το σεξ θα είναι φανταστικό.

Δεν λέμε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα, αλλά ρεαλιστικά μιλώντας, η πρώτη φορά μπορεί να είναι χλιαρή, άβολη, αμήχανη, έως και κακή. Και προσοχή, δεν μιλάμε για το σεξ όπου δεν υπάρχει σεβασμός ορίων ή ένιωσες ότι δεν είσαι ασφαλής. Αναφερόμαστε στο σεξ που μπορεί να μην είναι τεχνικά καλό ή να μην οδήγησε σε μία ευτυχή κατάληξη, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Αν είναι αυτή η περίπτωση, ας δούμε τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Μην το αναλύεις και τόσο

Όσο πιο πολύ συμμετέχει το μυαλό και η λογική στο σεξ, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να το απολαύσεις. Επίσης, αν ξεκινάς με συγκεκριμένες προσδοκίες ή κάνεις συγκρίσεις με πρώην καταστάσεις, η αποτυχία είναι δεδομένη. Την επόμενη φορά, κοίτα να χαρείς το εδώ και τώρα και επικεντρώσου στις αισθήσεις.

Ξεκάθαρη στο τι θέλεις

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα σε όλα, αλλά ας μείνουμε στο σεξ προς το παρόν. Καταρχάς, δεν υπάρχει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, ώστε να μάθουμε περισσότερα για το σώμα μας και έτσι περιμένουμε τα πάντα από τον παρτενέρ μας. Αν όμως δεν ξέρεις το ίδιο σου το σώμα, πώς περιμένεις να το μάθει ο άλλος; Καθοδήγησέ τον με λόγια ή κινήσεις, δείξε τι σου αρέσει και μην φοβηθείς να πεις ότι κάτι δεν λειτουργεί για εσένα. Όσο πιο ανοιχτά επικοινωνούμε, τόσο περισσότερο θα απολαύσουμε και το σεξ. Αντίστοιχα, άκου αυτά που έχει να σου πει κι ο άλλος.

Βασικά, το σεξ είναι διασκέδαση

Η διάθεση είναι το Α και το Ω και επηρεάζει πολύ την εξέλιξη του σεξ. Αν ξεκινάς με νεύρα, ένταση ή άγχος, δεν θα μπορέσεις να χαρείς και κάτι τόσο διασκεδαστικό. Επίσης, το κλίμα που δημιουργείται από πριν βοηθά στην επιτυχία της πράξης. Ανταλλάξτε μηνύματα, κάντε μία ρομαντική έξοδο. Το ερωτικό παιχνίδι που προηγείται είναι το πιο βασικό προκαταρκτικό.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook