Γλυκά Νερά: Tραγική φιγούρα ο σύζυγος της Καρολάιν με το μωρό τους στην αγκαλιά για το τελευταίο αντίο

γλυκά-νερά-tραγική-φιγούρα-ο-σύζυγος-τη-1221948

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…».

Ο αποχαιρετισμός του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Κάρολάιν Κράουτς, τη γυναίκα της ζωής του, που μέσα σε είκοσι μόλις χρόνια πρόλαβε να αγαπήσει και να αγαπηθεί πολύ, να φέρει νέα ζωή, έφερε δάκρυα στα μάτια και των πλέον ψύχραιμων που βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κοιμητήριο της Αλοννήσου. Ο τραγικός πατέρας και σύζυγος έφτασε νωρίς το μεσημέρι στην Αλόννησο με ελικόπτερο της εταιρείας στην οποία εργάζεται, έχοντας σφιχτά στην αγκαλιά του το μωρό τους. Ετσι, σφιχτά κρατούσε τη Λυδία σε όλη τη διάρκεια του αποχαιρετισμού. Εκείνος και το παιδί. Μαζί. Όπως θα περάσουν τη ζωή τους με τη μνήμη της Καρολάιν και ελπίζοντας στη σύλληψη των φονιάδων της, ώστε να «ξεθωριάσει», αν γίνεται αυτό, ο εφιάλτης.

Ο σπαραγμός περισσεύει και τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν τις σκηνές αρχαίας τραγωδίας που διαδραματίζονται στο νησί των Σποράδων που τόσο αγάπησε η Καρολάιν.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της που κρατάει αγκαλιά το μωρό και η μάνα της Καρολάιν

Τραγική φιγούρα είναι ο σύζυγος της νεαρής κοπέλας, που έφθασε στο νησί με ελικόπτερο της εταιρείας του, κρατώντας στην αγκαλιά του το μωρό τους… Το μωρό που βρέθηκε δίπλα στην νεκρή μητέρα του, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και να ελευθερώσουν τον πατέρα.

Η τραγική μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο από τα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Το παρών στο ύστατο χαίρε στην 20χρονη σύζυγο, μάνα, κόρη, φίλη έδωσαν όλοι όσοι τη γνώρισαν στην Αλόννησο, όσοι μεγάλωσαν μαζί της, κάθισαν στα ίδια θρανία, αθλήθηκαν μαζί της, την είδαν από παιδί να εξελίσσεται σε μια νέα, δυναμική γυναίκα με πάθος για τη ζωή και όνειρα που είχαν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα μαζί με τον άνδρα που επέλεξε να περάσει μαζί του τη ζωή της.

H κηδεία της Κάρολάιν έγινε στην Αλόννησο, μετά από παράκληση της μητέρας της προς τον γαμπρό της, αφού ο πατέρας της κοπέλας λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Η μητέρα της Καρολάιν συνόδευσε τη σορό του παιδιού της στην Αλόννησο, ταξιδεύοντας μαζί με τους γονείς του γαμπρού της.

Ντυμένοι στα μαύρα οι περισσότεροι, με λουλούδια στα χέρια τιμούν τη μνήμη της κοπέλας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, με τους δολοφόνους της να έχουν πρώτα ακινητοποιήσει τον σύζυγό της και να την έχουν απειλήσει με τη ζωή της 11 μηνών κορούλας της, της Λυδίας.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, ο 32χρονος πιλότος, θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, σε ένδειξη πένθους. «Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη Καρολάιν με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο μετακόμισε με τους γονείς της στην Αλόννησο σε μικρή ηλικία, όπου έφτιαξαν το δικό τους σπίτι «στον παράδεισο” όπως συνήθιζε να λέει. Το κορίτσι μεγάλωσε στο νησί από την ηλικία των εννέα ετών και έφυγε πριν από λίγους μήνες, όταν αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον αγαπημένο της Μπάμπη.

Ευρήματα ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, οι αδίστακτοι δολοφόνοι έπνιξαν με τα χέρια τους την 20χρονη, ενώ η αιτία θανάτου, όπως αυτή αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, είναι η ασφυξία, καθώς υπήρξε απόφραξη των αεροφόρων οδών. Στο στόμα της υπήρχε ένα κομμάτι ύφασμα που οι δράστες πίεσαν μέσα, ενώ ταυτόχρονα της έκλειναν με τα χέρια μύτη και στόμα.

«Όποιο ον αντιδρούσε σε αυτούς τους ανθρώπους, το θανάτωναν. Ξεκίνησαν με το σκυλί που το σκότωσαν», ανέφερε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε ότι «ακόμη και οι φωνές της κοπέλας θα προκάλεσαν την αντίδραση τους και έτσι προσπάθησαν με το ύφασμα στο στόμα της να την σταματήσουν και ήξεραν ότι αφού συνέχιζαν επί ώρα αυτήν την τακτική ότι θα προκαλούσαν τον θάνατο της», σημειώνοντας ότι όταν έφυγαν από το σπίτι, σίγουρα ήξεραν ότι η νεαρή μητέρα είχε πεθάνει.

Σε σοκ ο σύζυγος της άτυχης Καρολαιν

Σε σοκ παραμένει ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας. Ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι, όπου βίωσε την απόλυτη φρίκη και μίλησε στους δημοσιογράφους: «Μας έδεσαν ενώ τους είχαμε πει που ήταν τα χρήματα. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου δεν ήταν στην ζωή όταν με έλυσε η Αστυνομία. Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά. Όλα τα στοιχεία τα έχει η Αστυνομία, δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και τις τρεις τελευταίες ημέρες ήμασταν όλοι μαζί και δουλεύουν όλη την ημέρα και όλο το βράδυ. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι τα παιδιά αυτά Δεν έχει περάσει το σοκ. Οι αστυνομικοί είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου και 20 άτομα είναι έξω και ψάχνουν».

Σύμφωνα με τις έως τώρα καταθέσεις του 32χρονου πιλότου, οι τρεις δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά, ήταν μεσαίου αναστήματος και οι σωματότυποί τους ήταν κανονικοί.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook