Γλυκά Νερά: Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν για την αλλαγή επιθέτου της μικρής Λυδίας

γλυκά-νερά-τι-αναφέρει-ο-δικηγόρος-της-1295020

Η οικογένεια της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, διαψεύδει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της τα όσα ακούστηκαν για την αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας.

Μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του στο STAR, ο δικηγόρος Αθανάσιος Χαρμάνης: «η δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάϊν, επιφορτισμένη με την φροντίδα για την σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων. Τελευταίο «κρούσμα» η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας.

Ως γνωστόν η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του. Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο».

Ο καθ΄ομολογία γυναικοκτόνος εμφανίστηκε οργισμένος από τα όσα είχε ακούσει περί αλλαγής του επιθέτου της μικρής Λυδίας. Σύμφωνα με δήλωση συγκρατούμενου του, ο δράστης δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook