Γλυκά Νερά: Στην Κίνα τα στοιχεία της κάμερας – Πώς θα λυθεί ο γρίφος για την κάρτα μνήμης

γλυκά-νερά-στην-κίνα-τα-στοιχεία-της-κά-1274136

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν του εγκλήματος Γλυκά Νερά, που αφορούν την κάρτα μνήμης που είχε αφαιρεθεί από την κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο σαλόνι της μεζονέτας.

Σύμφωνα με τον Alpha οι ειδικοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα, αν δηλαδή αυτό έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, ο γρίφος για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας θα δοθεί στην Κίνα, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα.

Έτσι, λοιπόν, ζητήθηκε άδεια και αποφασίστηκε τα στοιχεία να πάνε στην Κίνα όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις.

Το σκηνικό της «ληστείας» που έστησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Το έγκλημα των Γλυκών Νερών σόκαρε και με την εξέλιξή του, καθώς ο σύζυγος της Καρολάιν και δολοφόνος της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωνε πως εκείνος και η άτυχη κοπέλα έπεσαν θύματα κακοποιούν.

Το σκηνικό που βρήκαν οι αστυνομικοί στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά θύμιζε… ληστεία, όμως αυτό -όπως φάνηκε- το είχε στήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook