Γλυκά Νερά – Σίσσυ Χρηστίδου: H συνομιλία της με τον 32χρονο λίγες μέρες πριν την ομολογία του

γλυκά-νερά-σίσσυ-χρηστίδου-h-συνομιλ-1239500

Η Σίσσυ Χρηστίδου ασχολήθηκε με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά και έφερε στο φως της δημοσιότητας τη συνομιλίας τους…

Η παρουσιάστρια του Έλα χαμογέλα αποκάλυψε και τα τελευταία τους μηνύματα που ήταν πριν λίγες μέρες και το διάβασε στον αέρα της εκπομπής

Σοκαρισμένη είναι η Σίσσυ Χρηστίδου με την τροπή που πήρε η υπόθεση στα Γλυκά Νερά αφού πίστευε ότι δεν είναι ο δολοφόνος ο 32 χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν!

«Είχα μία προσωπική συνομιλία μαζί του για να ξέρω κάποια στοιχεία παραπάνω και κυρίως για να δω και τη δική του ψυχολογία… Ο Μπάμπης, όπως είπε και η Αγγελική Νικολούλη δεν ήθελε να μιλάει στα τηλέφωνα όχι με εμένα με κανέναν…δεν σήκωνε ποτέ το τηλέφωνο, όταν του έστελνες μήνυμα πάντα απαντούσε. Στα μηνύματα περιγράφει συναισθήματα… ίσως και γι’ αυτό δεν ήθελε να μιλήσει γιατί του ήταν δύσκολο να προσποιηθεί.

Στη δική μας επικοινωνία μου έλεγε ότι είναι καταρρακωμένος και η μόνη του αγωνία ήταν να τους πιάσουν και εγώ του είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω για την υπόθεση… εγώ του είπε πως θέλω να μάθω την πιο προσωπική πλευρά, πως βιώνει τον χαμό της γυναίκας του… μου είπε ότι είναι καταρρακωμένος, με ευχαρίστησε για τη στήριξη και μου είπε ότι όλα είναι νωπά και δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση… και ότι ελπίζει και περιμένει να τους πιάσουν και όταν περάσει κάποιος καιρός, ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να ηρεμήσει, να είναι καλύτερα και τότε ίσως παραχωρήσει κάποια συνέντευξη και με ευχαρίστησε και αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα και το ανταλλάξαμε στις 7 Ιουνίου »!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνομιλία που είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο λίγες μέρες πριν ομολογήσει ότι σκότωσε τη γυναίκα του.

 

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook