Γλυκά Νερά: «Σαν να αφαίρεσε δύο ζωές, δεν θα ξαναδεί το παιδί» ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν

γλυκά-νερά-σαν-να-αφαίρεσε-δύο-ζωές-δ-1519245

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία διατηρεί την επιμέλεια της μικρής Λυδίας εκείνος και η γυναίκα του, ενώ για ακόμα μια φορά ξέσπασε κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Η μικρή ζει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την αδερφή και τη μητέρα της Καρολάιν ενώ έχει οριστεί από το δικαστήριο πως οι γονείς του πιλότου θα μπορούν να βλέπουν τη μικρή Λυδία μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων για μία ώρα την εβδομάδα.

«Είμαι βέβαιος ότι θα χαρείτε να μάθετε ότι το ελληνικό δικαστήριο εξέδωσε απόφαση υπέρ της εγγονής μου Λυδίας. Θα μείνει στις Φιλιππίνες ώστε να μεγαλώσει από την αδερφή της Καρολάιν και την οικογένειά της.

Στον παππού και στη γιαγιά από την πλευρά του πατέρα της θα επιτρέπεται να κάνουν μία βιντεοκλήση διάρκειας μίας ώρας κάθε εβδομάδα για να επικοινωνούν μαζί της» υπογράμμισε ο Ντέιβιντ Κράουτς μιλώντας στον ANT1.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Ντέιβντ Κράουτς:

«Φυσικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η Λυδία να κάθεται μπροστά από μία οθόνη για να ακούει κάποιον που δεν γνωρίζει και που της μιλάει σε μία γλώσσα που δεν καταλαβαίνει» πρόσθεσε.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος διότι αυτό σημαίνει ότι ο πατέρας της Λυδίας δεν θα τη δει ποτέ ξανά και κανένας δεν θα χρειαστεί να της δώσει όλες αυτές τις αμήχανες εξηγήσεις.

«Επίσης όταν συνειδητοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα είναι αδύνατον να επιβάλλεις σε ένα βρέφος να συμμετέχει σε μία βιντεοκλήση, είμαι σίγουρος ότι ο παππούς και η γιαγιά από την πλευρά του πατέρα θα σταματήσουν την προβληματική παρενόχλησή τους» ανέφερε ο κ. Κράουτς.

Και κατέληξε: «Η Σουζάνα δεν θα ήθελε να μιλήσει ακόμη για ό,τι έχει σχέση με τη δολοφονία της κόρης μας και για οτιδήποτε αφορά στην τρέχουσα κατάσταση της εγγονής μας. Ο θάνατος της Καρολάιν επηρέασε πολύ τη Σουζάνα. Δεν είναι πια το ίδιο πρόσωπο και εξακολουθεί να θρηνεί καθημερινά για το πολύτιμο παιδί μας.

Όταν δολοφονήθηκε η Καρολάιν η ζωή και ο λόγος να ζει τελείωσαν ουσιαστικά για εκείνη και έτσι ο δολοφονός της κόρης μας αφαίρεσε δύο ζωές. Εγώ συνεχίζω να αλληλεπιδρώ με τα μέσα ενημέρωσης καθώς είναι ο τρόπος μου να κρατήσω ζωντανή τη φλόγα της ανάμνησης της ζωής της κόρης μου».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook