Γλυκά Νερά: Ψάχνουν και στην Κρήτη για τους δολοφόνους της Καρολάιν

γλυκά-νερά-ψάχνουν-και-στην-κρήτη-για-τ-1222123

Μέχρι την Κρήτη έχουν επεκταθεί οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της κτηνώδους δολοφονίας της 20χρονης μητέρας, στα Γλυκά Νερά. Οι Αρχές έχουν επιδοθεί στην ενεργοποίηση ενός τεράστιου δικτύου πληροφόρησης και εντός των κύκλων των φυλακών.

Σύμφωνα το Cretalive, την επομένη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά ζητήθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού (και άλλες φυλακές της χώρας) λίστα με τους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου που έχουν απασχολήσει για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι παράλληλα επιχειρείται από την ΕΛ.ΑΣ να προσεγγίσει «πληροφοριοδότες» μέσα από τις φυλακές καθώς όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διασυνδέσεις και η μία συμμορία γνωρίζει τη δράση της άλλης.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά στο Cretalive δύο είναι κυρίως οι αλλοδαποί που έχουν αποφυλακιστεί μέσα στο ελεγχόμενο χρονικό διάστημα και έχουν απασχολήσει για βίαια εγκλήματα. Ο ένας από τους δύο είναι Γεωργιανός και η περίπτωση του φέρεται να κεντρίζει περισσότερο την προσοχή των Αρχών.

Στην Αλικαρνασσό τα τελευταία χρόνια έχουν προωθηθεί αρκετοί Γεωργιανοί κρατούμενοι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι άτομα που έχουν καταδικαστεί για ληστείες με καλάσνικοφ, ληστείες με ιδιαίτερη βιαιότητα όπως μέλη της γνωστής συμμορίας που «σιδέρωνε» τα θύματα της.

Η εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά αντιμετωπίζεται ως εξαιρετικά δύσκολη παρά το γεγονός ότι αποτελεί νο 1 υπόθεση αυτή τη στιγμή στην ΕΛ.ΑΣ και όλοι έχουν πέσει πάνω της.

Σε επίπεδο εγκληματολογικών ευρημάτων δεν φαίνεται να υπάρχει φως ενώ γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια από τις άρσεις και αναλύσεις τηλεφώνων στην περιοχή. Για το λόγο αυτό η μεγαλύτερη βαρύτητα δίνεται, όπως προαναφέρθηκε, στο δίκτυο πληροφοριών εντός και εκτός φυλακών.

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook