Γλυκά Νερά: «Ο συζυγοκτόνος δολοφόνησε την Κάρολαϊν για να της κλείσει το στόμα»! Video

γλυκά-νερά-ο-συζυγοκτόνος-δολοφόνησ-1220619

Πληθαίνουν οι απόψεις που εκφράζονται δημόσια και λένε πως το έγκλημα στα Γλυκά Νερά όχι απλά ήταν προμελετημένο, αλλά έγινε διότι η Κάρολαϊν κάτι γνώριζε για τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα εκείνος να αποφασίζει να την «βγάλει από τη μέση» εξαιτίας των όσων γνώριζε!

Μια… βόμβα έριξε στον τηλεοπτικό «αέρα» ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Α. Κασιμάτης, τονίζοντας αρχικά πως δεν πρέπει να δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Κασιμάτης είπε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στο OPEN, «το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου».

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, δήλωσε πως, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος για το παιδί και σημείωσε πως ήταν ειδεχθής επιλογή η πράξη του στραγγαλισμού της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: «Υπάρχουν αποδείξεις για το τρίτο πρόσωπο»

«Δεν με απασχολεί τόσο το πως θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά το ότι κατάφερε να επιβιώσει. Η γνώμη μου είναι ότι μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί. Κάποιος άνθρωπος που βιώνει το πέρασμα στην πράξη του εγκλήματος, ουσιαστικά μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό εξωστρεφόμενης επιθετικότητας στο πρόσωπο που θανατώνει», τόνισε.

Από εκεί και πέρα… έριξε τη βόμβα: «Ο τρόπος θανάτου της Κάρολαϊν είναι πραγματικός και συμβολικός», είπε και συμπλήρωσε πως ο δολοφόνος «ήθελε να της κλείσει το στόμα»!

Δείτε όλα όσα είπε:

eretikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook