Γλυκά Νερά: Ο εφιάλτης του 32χρονου που άκουγε την Καρολάιν να υποφέρει – Νέα στοιχεία στις έρευνες

γλυκά-νερά-ο-εφιάλτης-του-32χρονου-που-ά-1221029

Από τους εκατοντάδες φακέλους του παρελθόντος με εισβολές σε σπίτια για ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές, προσπαθούν οι Αρχές να αντλήσουν στοιχεία για την σοκαριστική υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Εκεί όπου η 20χρονη Κάρολαϊν βρήκε ασφυκτικό θάνατο (σ.σ. δείτε εδώ την σοκαριστική ιατροδικαστική έκθεση) από τους τρεις αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι σκότωσαν επίσης τον σκύλο της οικογένειας και είχαν δεμένο πισθάγκωνα τον 32χρονο σύζυγο της άτυχης γυναίκας, ενώ το 11 μηνών μωρό τους βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί εστιάζουν σε παρόμοια περιστατικά στα βόρεια προάστια, αλλά κυρίως σε αυτά στα οποία καταγράφηκε βία από τους κακοποιούς εναντίον των θυμάτων. Θεωρούν ότι οι δράστες της φρίκης στα Γλυκά Νερά είναι σεσημασμένοι και τα επόμενα 24ωρα αναμένουν και τα πρώτα αποτελέσματα από τον αντιδραστήρα των Εγκληματολογικών εργαστηρίων, ώστε να διαπιστώσουν σε ποιους ανήκει το γενετικό υλικό που έχει εντοπιστεί.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η σύλληψη των δραστών αποτελεί προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία, κάτι που μετέφερε ο ίδιος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε ανώτατους αξιωματικούς, αλλά και το οποίο καταδεικνύεται κι από το γεγονός πως με την υπόθεση ασχολούνται οι πιο ικανοί στις τάξεις της. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως απομακρύνεται το σενάριο να είχαν οι δράστες πληροφορία για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι.

Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη ο 32χρονος πιλότος

Την ίδια ώρα, το ρεπορτάζ  αναφέρει πως ο σύζυγος της 20χρονης Κάρολαϊν, πάνω στον οποίο ήταν «πεσμένοι» οι δύο από τους τρεις κακοποιούς, έζησε εφιαλτικές στιγμές.

Από τη μία ήταν δεμένος, με τους δράστες να του φωνάζουν ρωτώντας «πού είναι τα λεφτά» κι από την άλλη άκουγε την γυναίκα του να υποφέρει. Να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, να της έχουν κλείσει το στόμα και τελικά να βρίσκει μαρτυρικό θάνατο.

Οι πληροφορίες λένε πως ο τρίτος δράστης δεν του μίλησε ποτέ, καθώς ήταν κοντά στην γυναίκα του. Μόνο φεύγοντας είπε κάτι αλλά, ο πιλότος δεν το κατάλαβε.

«Κλειδί» οι εκφράσεις και ο σωματότυπος των δραστών

Ο 32χρονος άνδρας δίνει από χθες όσο περισσότερα στοιχεία μπορεί για τους δράστες. «Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου», είπε.

Σύμφωνα με τις έως τώρα καταθέσεις του, οι τρεις δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά, ήταν μεσαίου αναστήματος και οι σωματότυποί τους ήταν κανονικοί.

Οι αστυνομικοί έδειξαν στον 32χρονο, σύμφωνα με το Mega, ολόσωμες φωτογραφίες κακοποιών και του ζήτησαν να τις κοιτάξει για πολλή ώρα μήπως καταφέρει να αναγνωρίσει κάποιων.

«Έκαναν λάθη»

Έμπειροι αξιωματικοί επαναλαμβάνουν από την πρώτη στιγμή ότι η μανία που επέδειξαν οι κακοποιοί και η απληστία τους, τους παγίδευσε στο να κάνουν μοιραία λάθη.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου συζύγου, οι τρεις κουκουλοφόροι παρέμειναν μία ώρα στο σπίτι, εκβιάζοντάς τον να τους πει πού είχε κρυμμένα και άλλα χρήματα και κοσμήματα, παρότι εκείνος από την πρώτη στιγμή, δίχως να φέρει αντίσταση, τους είχε αποκαλύψει το κουτί με τις 10.000 ευρώ.

Η 20χρονη Κάρολαϊν πάλεψε μαζί τους. Το μητρικό της ένστικτο δεν της επέτρεπε να αντικρίζει κανέναν να απειλεί μ’ ένα όπλο στο κρόταφο το μωρό της. Ήταν αδύνατο να μην κάνει κάτι για να γλιτώσει το παιδί της απ’ τα χέρια τους.

Και τα δύο αυτά στοιχεία κάνουν τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η πιθανότητα οι δολοφόνοι να έχουν αφήσει αρκετό γενετικό υλικό τόσο στα αντικείμενα του σπιτιού όσο και στα ρούχα του ζευγαριού, είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος κατέθεσε ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί, παρότι καθ’ όλη τη διάρκεια που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι μίλαγαν σπαστά ελληνικά, την ώρα που έφευγαν, τους άκουσε να μιλούν μεταξύ τους στη μητρική τους γλώσσα. Γλώσσα, την οποία έχει ήδη κληθεί να αναγνωρίσει με τη βοήθεια των αστυνομικών.

Συνεργός έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά;

Οι αστυνομικοί, φαίνεται πως έχουν στη διάθεσή τους βίντεο, στο οποίο έχει καταγραφεί η φιγούρα του 4ου συνεργού, του ανθρώπου ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της αδιανόητης ληστείας μετά φόνου, ήταν ο τσιλιαδόρος εκτός σπιτιού.

Η ώρα ήταν 5 και μισή τα ξημερώματα και η κάμερα έχει «πιάσει» τον άνδρα να βρίσκεται έξω από το σπίτι και ελέγχει. Το υλικό αυτό ήδη ελέγχεται εξονυχιστικά για την παραμικρή λεπτομέρεια, με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας που έχει στην διάθεσή της η ελληνική αστυνομία.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook