Γλυκά Νερά: «Η Λυδία κοιμάται μαζί με την γιαγιά της στο κρεβάτι της Καρολάιν» – Τι αποκάλυψε ο παππούς της για την βάπτιση

γλυκά-νερά-η-λυδία-κοιμάται-μαζί-με-τη-1295820

Ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, μίλησε στην Dailymail μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Ο 78χρονος κ. Κράουτς τόνισε “Η Σούζαν και εγώ πήραμε την πλήρη επιμέλεια, ενώ οι άλλοι παππούδες της Λυδίας έχουν δικαίωμα επίσκεψης πέντε φορές τον μήνα”.

“Τώρα σκοπεύουμε να βαπτίσουμε την Λυδία σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, όπως είχαμε κάνει και με την Καρολάιν. Σε ένα μικρό εκκλησάκι κοντά στο νεκροταφείο, όπου θάψαμε την Καρολάιν, θα την βαπτίσουμε” αποκάλυψε.

“Η Λυδία είναι καλά και σαν τη μητέρα της μεγαλώνει και γίνεται όλο και πιο όμορφη κάθε ημέρα” συμπλήρωσε

“Τώρα πλέον περπατά με αυτοπεποίθηση, τρώει πολύ καλά και γοητεύει όποιον έρχεται σε επαφή μαζί της” περιέγραψε την εγγονή του.

Δυστυχώς, όπως αναφέρει ο παππούς της μικρής, αν και έχει μια όμορφη κούνια και ένα νέο στρώμα τελευταίας τεχνολογίας, το παιδί αρνείται να κοιμηθεί μόνο του.

Η Λυδία κοιμάται μαζί με την γιαγιά της στο κρεβάτι της Καρολάιν, στο δωμάτιο που μεγάλωσε. Μάλιστα το δωμάτιο έχει ακόμη τις αφίσες με το αγαπημένο συγκρότημα της μητέρας της Λυδίας, που ήταν οι One Direction.

Νονοί της Λυδίας θα είναι οι δυο κολλητοί φίλοι της Καρολάιν, από όταν ζούσε ακόμη στο νησί.

“Το καθήκον των νονών στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό και το αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα εδώ” είπε ο πατέρας της Καρολάιν.

”Πρέπει να φροντίζουν πνευματικά την Λυδία και έτσι έπρεπε να διαλέξουμε δύο ανθρώπους που θα παραμείνουν εδώ στην Αλόννησο κατά τα πρώτα της χρόνια” συμπλήρωσε.

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετακόμισαν στο νησί για να βρίσκονται κοντά στην εγγονή τους.

“Την επισκέπτονται συχνά και φυσικά αγαπούν την εγγονή της” τονίζει ο κ. Κράουτς.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook