Γλυκά Νερά: Η απίστευτη αποκάλυψη για την μητέρα του συζυγοκτόνου

γλυκά-νερά-η-απίστευτη-αποκάλυψη-για-τ-1240949

Από την ημέρα που οι αστυνομικοί τον πήραν άρον άρον από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο και έπειτα από την ομολογία του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος παραμένει σε ατομικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ για λόγους ασφαλείας.

Παρακολουθείται συνεχώς από κάμερες και αστυνομικούς και παραμένει ψύχραιμος από την πρώτη στιγμή. Έχει συναντήσει τον αδερφό του, που του πήγε ρούχα και ένα βιβλίο, ψυχολόγους της αστυνομίας και τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει να τον εκπροσωπήσουν.

Η συμπεριφορά του δεν έχει περάσει απαρατήρητη: ανώτατοι αξιωματικοί έχουν διαπιστώσει ότι φέρεται σαν να είναι πρωταγωνιστής σε αστυνομική ταινία. Όλη του η συμπεριφορά τις 37 ημέρες δεν έδειχνε άνθρωπο με τύψεις και προβληματισμούς.

Έχει επικοινωνία με τηλεκάρτα όπου συνομιλεί με συγγενικά πρόσωπα και τον δικηγόρο του. Είναι ψύχραιμος και ήρεμος.

Σύμφωνα με το LIVE NEWS, το διάστημα που έπαιζε θέατρο η αστυνομία είχε κάνει μια τεράστια κινητοποίηση στις φυλακές. Οι ποινικοί είχαν πει ότι θα δώσουν… οι ίδιοι λύση στην εξιχνίαση του μυστηρίου.

H αποκάλυψη για τη μητέρα του πιλότου

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, ο Νίκος Ευαγγελάτος έδωσε μια σημαντική πληροφορία για τη μητέρα του συζυγοκτόνου, οριοθετώντας ουσιαστικά την σχέση μεταξύ τους αλλά και “δικαιολογώντας” την σιωπή της όλο αυτό το διάστημα.

«Θα σας πω μια λεπτομέρεια που έμαθα, σοκαριστική. Μετά τη δολοφονία βγαίνει έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά ο πατέρας και η μητέρα του Μπάμπη. Θυμάστε το πλάνο που η μητέρα του πιλότου κρατάει το μωρό. Θέλω να σας πω ότι έμαθα ότι εκείνο το πρωινό, το μοιραίο, ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα αυτή, η γιαγιά του μωρού το πήρε αγκαλιά. Μέχρι τότε δεν το είχε πάρει ποτέ αγκαλιά. Ο Μπάμπης είχε περιορίσει ασφυκτικά αυτή τη γυναίκα, δραματικά θα έλεγα σε κάποιες περιπτώσεις. Κι όταν ένιωσε ότι αυτό το πλάσμα έψαχνε να αυτονομηθεί αποφάσισε να τη σκοτώσει. Κι αυτή είναι μια συμπεριφορά που πρέπει να τη φωτίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook