Γλυκά Νερά: «Εάν ίσχυε η θανατική ποινή θα ήταν τιμή μου να…» – Αποκαλύψεις από τον πατέρα της Καρολάιν για τον συζυγοκτόνο

γλυκά-νερά-εάν-ίσχυε-η-θανατική-ποινή-1244652

Το πότε άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το σενάριο που είχε κατασκευάσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ότι δήθεν ληστές εισέβαλαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και σκότωσαν την Καρολάιν, αποκάλυψε ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής μητέρας.

Μίλησε, επίσης, για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η Καρολάιν στην σχέση της με τον πιλότο και για τον απόλυτα χειριστικό τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπιζε ο σύζυγός της, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι εάν ίσχυε η θανατική ποινή στην Ελλάδα, θα ήταν τιμή του να τραβήξει εκείνος τον μοχλό για να τον στείλει στη λήθη…

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο πατέρας της Καρολάιν περιγράφει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπαιρνε τα χρήματα που έδιναν οι γονείς της Καρολάιν στην ίδια, ώστε να μπορεί να έχει μία κάποια αυτονομία.

«Όταν έφυγε η Καρολάιν για πρώτη φορά από το σπίτι για να σπουδάσει στον πανεπιστήμιο στον Πειραιά, εγώ και η Σουζάνα της δίναμε από 750 ευρώ ο καθένας για να ζει. Μέσα σε ένα χρόνο είχε παντρευτεί και είχε σταματήσει να παρακολουθεί τα μαθήματά της και ζούσε με τον σύζυγό της. Καθώς είχα κάποιες άλλες δεσμεύσεις, συνέχισα να της δίνω μηνιαίο επίδομα 750 ευρώ και η Σουζάνα μείωσε την συνεισφορά της σε 250 ευρώ.

Αυτό το κάναμε γιατί πιστεύαμε ότι θα ήταν ωραίο αν η Καρολάιν μπορούσε να έχει μία ορισμένη ανεξαρτησία από τον σύζυγό της και να μην χρειάζεται να συνεχίζει να του ζητάει χρήματα για να αγοράσει ρούχα και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Μετά τον θάνατό της, ανακαλύψαμε ότι τα χρήματα που η Σουζάνα κι εγώ πληρώναμε στον τραπεζικό λογαριασμό της Καρολάιν κάθε μήνα, τα σφετεριζόταν ο σύζυγός της και κάθε φορά που εκείνη χρειαζόταν χρήματα για να αγοράσει έναν καφέ ή για να αγοράσει φαγητό για τα κατοικίδιά της, έπρεπε να ζητήσει από τον άνδρα της αυτά τα χρήματα».

Ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν, περιέγραψε το πώς ο συζυγοκτόνος ήθελε πάντα να ελέγχει όλες τις κινήσεις της κόρης του. «…Περιστασιακά της επέτρεπε να συναντήσει μία φίλη για καφέ, αλλά εκείνος φρόντιζε να πάει στο ραντεβού με ένα ταξί που οδηγούσε ο φίλος του και τον πλήρωνε προκαταβολικά ο ίδιος.

Όταν ερχόταν η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι, έπρεπε να τον καλέσει τηλεφωνικά για να έρθει να την πάρει. Είναι μυστήριο για εμένα πώς ανέχτηκε αυτόν τον κανονισμό…», τόνισε.

Περιέγραψε στη συνέχεια τις… υποκριτικές ικανότητες του συζυγοκτόνου, καθώς στην κηδεία της Καρολάιν έδειχνε συντριμμένος. «Δεν είχα ξαναδεί άνθρωπο τόσο συντετριμμένο από την θλίψη. Παρόλο που εγώ ήμουν εντελώς συντετριμμένος από τον θάνατο της κόρης μου, συνειδητοποίησα ότι η θλίψη του ήταν ακόμη μεγαλύτερη και από την δική μου, κάτι που δεν πίστευα ότι είναι δυνατόν…», είπε η μητέρα της νεαρής μητέρας.

Όπως είπε, άρχισε να έχει κάποιες «ανησυχητικές σκέψεις» για το πώς και από ποιους δολοφονήθηκε η κόρη του, το διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της κηδείας και του μνημόσυνού της. Στη συνέχεια είδε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο την ημέρα του μνημόσυνου: «Ήταν ακόμα σε κατάθλιψη, είχε μία εικόνα δυστυχίας, αλλά με αγκάλιασε και άρχισαν ξανά τα δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό του. Η φωνή του πνιγόταν από συγκίνηση…».

Αποκάλυψε στη συνέχεια ότι τότε ο συζυγοκτόνος του έδωσε ένα δώρο: μία φωτογραφία του ιδίου και της Καρολάιν από τον γάμο τους στην Πορτογαλία. «Τότε, παρατήρησα ότι φορούσε το ακριβό ρολόι Rolex για το οποίο ήταν τόσο περήφανος. Στη συνέχεια πούλησε αυτό το ρολόι σε έναν αντιπρόσωπο για περίπου 7.500 ευρώ. Τότε, κατάλαβα ότι είτε η ληστεία είχε διαπραχθεί από εντελώς ανίκανους είτε κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά στην ιστορία του…», είπε ο πατέρας της Καρολάιν.

Όσο για την τιμωρία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο κ. Κράουτς είπε πως «εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να ισχύει εδώ, θα το έπαιρνα ως τιμή να μου επιτραπεί να τραβήξω τον μοχλό για να τον στείλω στη λήθη».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook