Γλυκά Νερά: Δηλώσεις – «βόμβα» από τον πατέρα της Καρολάιν – Για αυτόν το λόγο την σκότωσε ο Αναγνωστόπουλος

γλυκά-νερά-δηλώσεις-βόμβα-από-τον-1442252

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, από το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της Καρολάιν Ντέιβιντ Κράουτς υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, επειδή ήξερε πως ο ίδιος ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά.

Ο κ. Κράουτς είπε μάλιστα πως μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο.

Το χρονικό σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μπάμπης και η Καρολάιν σύχναζαν σε συγκεκριμένο εστιατόριο. Ο ιδιοκτήτης του ήταν μπλεγμένος με συμμορία ναρκωτικών. Πρότεινε στον Μπάμπη να μπει στο «κόλπο» μετραφέροντας ναρκωτικά με το ελικόπτερο. Φυσικά έναντι μεγάλης χρηματικής αμοιβής.

Ο Μπάμπης έκανε αυτή τη δουλειά όμως η Καρολάιν το ανακάλυψε. Ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτηρίζει «χαζό» το Μπάμπη, όχι μόνο επειδή δεν κατάφερε να κρύψει όσα έκανε, αλλά και επειδή είπε μετά στην συμμορία πως γνωρίζει τα πάντα η σύζυγός του.

«Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Οταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες. Ετσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι, ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει». Τότε από την συμμορία του είπαν «δε μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό!».

«Την σκότωσε γιατι θα την σκοτωσε η συμμορία»

Σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη καθώς θα την σκότωσε το καρτέλ ναρκωτικών με το οποίο είχε μπλέξει.

«Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε” του είπαν. Και εκείνος είπε δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Ετσι στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως αν δεν το έκανε εκείνος θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας».

«Η μητέρα του θα σας πει ποια είναι η αλήθεια»

Ο κ. Κράουτς είπε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τα έχει πει αυτά και στην μητέρα του. Τόνισε μάλιστα πως αν μιλήσει κάποιος μαζί της, θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.

Σε σχέση με το γράμμα είπε πως ήταν «δακτυλογραφημένο σε πολύ καλά αγγλικά και δεν είναι υπογεγραμμένο. Δεν είναι ομολογία. Αλλά αν μιλήσεις στη μητέρα του θα σου πει ποια είναι η αλήθεια».

Σε ερώτηση γιατί ο Μπάμπης δεν τα είπε αυτά στην δίκη, ο πατέρας της Καρολάιν σημείωσε: «Ποιο το νόημα; Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για εμένα».

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook