Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικό βίντεο ένα μήνα πριν το φρικτό έγκλημα – «Αγάπη μου» έλεγε η Καρολάιν

γλυκά-νερά-ανατριχιαστικό-βίντεο-ένα-1293910

Βίντεο που είχε στο κινητό του ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, και δείχνουν τις στιγμές του ζευγαριού, πριν την τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα στα Γλυκά Νερά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το πρώτο βίντεο, που παρουσίασε το Star, είναι τραβηγμένο στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Όταν τραβήχτηκε ήταν βράδυ, έναν μήνα πριν την συζυγοκτονία. Ο 33χρονος πιλότος βιντεοσκοπούσε την Καρολάιν ενώ έπαιζαν χαρτιά.

Το κορίτσι τότε χαμογελούσε και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα δολοφονηθεί από τα χέρια του άνδρα της και πατέρα του παιδιού της. Μάλιστα, ακούγεται να λέει τη λέξη «Αγάπη μου» ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν μιλάει στον άνθρωπο που μέρες αργότερα της αφαίρεσε τη ζωή, ή στον σκύλο του ζευγαριού.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ο πιλότος στον χώρο εργασίας του σε γραφείο.

Το τρίτο βίντεο το έχει τραβήξει ο 33χρονος καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από την Αττική. Ακούγεται να μιλάει με έναν άνδρα που βρίσκεται μαζί του στο ελικόπτερο.

Σημειώνεται ότι στο κινητό του πιλότου εντοπίστηκαν πάνω από 40 βίντεο. Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος είχε στο κινητό του περισσότερα βίντεο με τον ίδιο να πιλοτάρει ελικόπτερο, παρά με τη γυναίκα και το παιδί του.

Τα οπτικά ντοκουμέντα εξετάζονται πολύ προσεκτικά από τις αρχές και θα εξεταστούν μαζί με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook