Γλυκά Νερά: Αλλάζει στάση η μητέρα της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία – Τι συνέβη

γλυκά-νερά-αλλάζει-στάση-η-μητέρα-της-κ-1295020

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά θα συνεχίσει για πολύ καιρό να στοιχειώνει τη ζωή της οικογένειας της Καρολάιν, που έχει στρέψει όλη την προσοχή της στην ανατροφή της μικρής Λυδίας. Οι γονείς της Καρολάιν προσπάθησαν να διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου για χάρη του παιδιού. Οι γονείς του πιλότου περνούσαν αρκετό καιρό στην Αλόννησο προκειμένου να είναι κοντά στην μικρή Λυδία.

Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Άρον άρον έφυγε από την Αλόννησο ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όπως αποκάλυψε ο ANT1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα της Καρολάιν έχει αλλάξει στάση απέναντι στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την βάφτιση της μικρής Λυδίας.

Όρια στις επισκέψεις

Η Σουζάνα φαίνεται να βάζει όρια στις επισκέψεις και τις επαφές της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πλέον εφαρμόζει αυτά που έχει αποφασίσει ο δικαστής.

Ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, μόλις είδε την αλλαγή της συμπεριφοράς της μητέρας της Καρολάιν, αποφάσισε να φύγει από το νησί.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο «Πρωινό» φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, και αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το παρελθόν έκανε λόγο για ένα «προβληματικό παιδί» ενώ αποκάλυψε ότι σε ηλικία 12 – 13 ετών είχε φύγει από το σπίτι του.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook