Γκρουπ 23 τουριστών από την Ιταλία έφθασε τη Δευτέρα στα Χανιά

γκρουπ-23-τουριστών-από-την-ιταλία-έφθασ-1010430

Στα Χανιά κάνουν διακοπές από χθες 23 άτομα από την Ιταλία! Το γεγονός, που αποκαλύπτει το zarpanews.gr, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, καθώς εξαιτίας του κορονοϊού, η Ιταλία έχει τεθεί από την Ιταλική κυβέρνηση σε καραντίνα, ουσιαστικά από χθες Δευτέρα, ενώ άλλες περιοχές βιώνουν ανάλογο καθεστώς εδώ και ημέρες.

Οι Ιταλοί επισκέπτες έχουν καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία και στο προσωπικό, καθώς πρόκειται για τουρίστες από χώρα προέλευσης που μέχρι σήμερα έχει περισσότερους από 450 νεκρούς και αρκετές χιλιάδες κρούσματα.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το γκρουπ των Ιταλών προέρχεται από περιοχή της Ιταλίας που έχει βρεθεί στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, και έκανε το δρομολόγιο Ρώμη- Αθήνα με τα Χανιά τελικό προορισμό.

Επισημαίνεται όμως πως το παραπάνω ενδεχόμενο, ούτε έχει επιβεβαιωθεί, ούτε όμως έχει αποκλειστεί.

Για το γεγονός έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Χανίων, που πάντως πέραν του ότι έλαβαν σχετική γνώση για την άφιξη των τουριστών, η όποια παρέμβαση τους μπορεί να είναι μόνον προληπτικού χαρακτήρα.

Πάντως αξίζει να τονισθεί ότι, δεν υπάρχει καμία ανησυχητική πληροφορία που να αφορά την υγεία των 23 Ιταλών, ενώ δεν υπήρχε μέχρι και την άφιξη τους στα Χανιά καμία απαγόρευση σε ότι αφορά την εκτέλεση πτήσεων από και προς την Ιταλία.

Σημειώνεται δε πως σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, δεν υπάρχουν περιορισμοί, προς το παρόν, σε σχέση με ταξίδια ή συστάσεις και ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Γκρουπ 23 τουριστών από την Ιταλία έφθασε τη Δευτέρα στα Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook