Γκάφα μεγατόνων από φωτογράφο γάμου: Φώναξε τη νύφη με το όνομα της πρώην του γαμπρού

γκάφα-μεγατόνων-από-φωτογράφο-γάμου-φ-1261465

Γκάφα μεγατόνων έκανε φωτογράφος γάμου όταν κάλεσε με λάθος όνομα τη νύφη. Και όχι με οποιοδήποτε γυναικείο όνομα, αλλά με αυτό της πρώην του γαμπρού και μάλιστα δύο φορές. Ο γαμπρός απέμεινε έντρομος ενώ η νύφη φάνηκε ότι το πήρε καλά αφού στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok έδειχνε να γελά. Ο γάμος έγινε στις 31 Μαΐου στο Μίσιγκαν και την κάπως αλλόκοτη στιγμή κατέγραψε ο κάμεραμαν που έγραφε το βίντεο του γάμου.

Είναι η στιγμή μετά τον γάμο που οι νεόνυμφοι ποζάρουν με τους παράνυμφούς τους, όταν ο φωτογράφος ακούγεται να λέει: «Κόρεϊ και Τέιλορ κοιτάξτε ο ένας τον άλλον». Η Κέιτλιν παγώνει για μια στιγμή και μετά κοιτάζει έντονα τον Κόρεϊ ενώ το χαμόγελο μοιάζει πλαστό στο πρόσωπό της.

Ο φωτογράφος αντιλαμβάνεται το λάθος και ζητεί συγγνώμη από την Κέιτλιν, η οποία αρχίζει να γελάει. «Αυτή είναι η πρώην του» εξηγεί προσπερνώντας την κακή σύμπτωση με τον φωτογράφο να σαστίζει: «Σοβαρολογείς;» αναρωτιέται ενώ το βίντεο προχωρά στη δεύτερη φορά που ο φωτογράφος κάνει το λάθος: «Κόρεϊ και Τέιλορ κοιτάξτε ο ένας τον άλλον» ζητεί πάλι από το ζευγάρι, με τη νύφη να αναφωνεί «Κέιτλιν!» ενώ ένας από τους φίλους του γαμπρού αναστενάζει «Ω Θεέ μου!». Ο φωτογράφος πάντως στα σχόλια που έγιναν για την γκάφα του εξήγησε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει γάμο με τη νύφη που ονομαζόταν Τέιλορ και μπερδεύτηκε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook