«Giselle» στο ΚΑΜ από το Royal Ballet του Λονδίνου

giselle-στο-καμ-από-το-royal-ballet-του-λονδίνου-121101

gigelleΈνα από τα πιο φημισμένα μπαλέτα του κόσμου παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα Χανιά. Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ συνεχίζοντας τις προβολές στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, παρουσιάζει το έργο του Marius Petipa «Giselle». Η διάσημη παράσταση του Royal Ballet, του διασημότερου θιάσου μπαλέτου της Μεγάλης Βρετανίας, θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από το Covent Garden του Λονδίνου.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 21.15

Γενική Είσοδος: 15 €

Φοιτητικό / Άνεργοι / Παιδιά κάτω των 15 ετών: 10 €

 Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου έως την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 09.00 – 14.00

Η «Giselle» παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα ρομαντικά μπαλέτα όλων των εποχών. Η ιστορία συνδυάζει ένα μαγευτικό μίγμα από ανθρώπινα πάθη, υπερφυσικές δυνάμεις και την υπερβατική δύναμη της αυτοθυσίας. Αυτή η παραγωγή του Sir Peter Wright συλλαμβάνει την ατμόσφαιρα του ρομαντικού μπαλέτου, ιδιαίτερα στην τελειότητα της «λευκής πράξης του» με αέρινες κόρες που πλανιούνται στο δάσος σε θεαματικούς σχηματισμούς – μια από τις πιο φημισμένες σκηνές του corps de ballet.

Το έργο είναι μια σπαρακτική ιστορία προδοσίας και συγχώρεσης, με υπερφυσικά πνεύματα και με μια αγάπη τόσο δυνατή, που ξεπερνά ακόμα και τον θάνατο. Η μπαλαρίνα, Natalia Osipova, ενσαρκώνει μοναδικά τον ομώνυμο ρόλο. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική, μεταδίδοντας σε όλη την έκτασή του την ένταση του δράματος. Ο γοητευτικός Carlos Acosta, που χορεύει τον ρόλο του Κόμη Albrecht, θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς χορευτές της γενιάς του.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook