Γηροκομείο Χανίων: Θετική στον κορονοϊό 70χρονη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

γηροκομείο-χανίων-θετική-στον-κορονο-1029540

Τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι τρόφιμοι και οι εργαζόμενοι του Γηροκομείου Χανίων ανέδειξαν ένα κρούσμα κορονοϊού.

Πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα, 70 ετών, η οποία φιλοξενείται στη δομή.

Η 70χρονη, έπειτα από αυτό, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, το θετικό όμως είναι πως δεν είχε συμπτώματα της ασθένειας.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει τα εξής:

«Έπειτα από τους διαγνωστικούς ελέγχους που έγιναν σε 83 ηλικιωμένους στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, την Πέμπτη 31/12/20, μία εκ των ωφελούμενων της δομής ηλικίας 70 ετών, βρέθηκε θετική σε μοριακό τεστ (PCR) στο οποίο υπεβλήθη.

Η φιλοξενούμενη στο Δημοτικό Γηροκομείο δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα, ενώ οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, για προληπτικούς λόγους, καθ’ υπόδειξη του ΕΟΔΥ, όπου θα νοσηλευτεί στην κλινική διάμεσης νοσηλείας (covid).

Το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι του Γηροκομείου, οι οποίοι υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο ανά 5 ημέρες, θα εξεταστούν εκ νέου την ερχόμενη Δευτέρα 4/1/21. Διαγνωστικοί έλεγχοι έχουν γίνει στις 26/12 και 31/1 με τόσο τη διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης-αντιγόνου (rapid) αλλά και μοριακών (PCR), μετά την πρώτη γνωστοποίηση κρούσματος κορωνοϊού στη δομή.

Επίσης, για την προφύλαξη τόσο των ωφελούμενων όσο και του προσωπικού, οι εργαζόμενοι υποβάλλονται απαραιτήτως σε rapid-τεστ, κατά την είσοδό τους στη δομή.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου, λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς, ενώ υπάρχει διαρκής επικοινωνία του Προέδρου του Δ.Σ., Γιάννη Σημαντηράκη και του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη με τη διοίκηση της 7ης ΥΠΕ και τον ΕΟΔΥ, ώστε να τηρούνται αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και να θωρακιστεί η υγεία και ασφάλεια των ηλικιωμένων φιλοξενούμενων.»

zarpanews.gr

One thought on “Γηροκομείο Χανίων: Θετική στον κορονοϊό 70χρονη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

  1. Αν οι δικοί της δεν την πάρουν στο σπίτι να μπει σε καραντίνα η γυναίκα 100% θα πεθάνει, εδώ είμαστε και θα το δείτε ! Τα τεστ είναι 100 % αναξιόπιστα, άρα για να την πάρουν στο νοσοκομείο η γυναίκα θα καταλήξει σε μια βδομάδα περίπου από λοιμώξεις του νοσοκομείου και από σύνδεση αναπνευστήρα ! Είναι η συνεχής ρουτίνα …..θανάτων. Οποιος πάει νοσοκομείο 90% φεύγει ! Για αυτό οι οδηγίες είναι κάτσε σπίτι μέχρι να μην μπορείς να πάρεις αναπνοή που θάναι και πια αργά για να σωθείς, και δεν φύεγουν από κορωνοιό, γιατί ο κορωνοίος μια γρίπη είναι, φεύγουν γιατί παθαίνουν γρίπη και δεν κάνουν τίποτε μέχρι να τους γυρίσει σε πνευμονία και οταν σεξ μπορούν πια να πάρουν αναπνοή τους παίρνουν στο νοσοκομείο και λένε έφυγε από ……κορωνοιό. Όλα αυτά θα τα δείτε και θα τα ακούσετε σύντομα ! Αν οι γυναίκα έχει συγγενείς που την αγαπούν και την θέλουν στη ζωή να υπογράψουν και να την πάρουν για καραντίνα στο σπίτι της, όχι σωλήνωση, θεραπεία μόνο, αλλοιώς ας ετοιμαζωντε για να γίνει ο άνθρωπος τους ένα ακουμα νούμερο στο βρωμικο σκάνδαλο του …κορωνοιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook