Girl power: Για brunch και φαγητό η Νάνσυ Αγγελάκη στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων | Photos

girl-power-για-brunch-και-φαγητό-η-νάνσυ-αγγελάκη-στο-859173

Την ηλιόλουστη, ανοιξιάτικη Κυριακή εκμεταλλεύτηκε η Νάνσυ Αγγελάκη μαζί με μεγάλη γυναικεία παρέα.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Αρχοντάκη, επέλεξε να επισκεφθεί την εκδήλωση αγάπης με αφορμή την γιορτή της μητέρας που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κήπο.

Ούσα μητέρα η ίδια, θέλησε να τιμήσει τον πυρήνα κάθε οικογένειας, την μητέρα, που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει.Στη συνέχεια η κα Αγγελάκη, μαζί με γυναίκες του συνδυασμού, απόλαυσαν μία βόλτα για καφέ και brunch στο Ενετικό Λιμάνι, και στη συνέχεια μεσημεριανό με ακόμα πιο… ενισχυμένη την γυναικεία παρέα η οποία απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν τις εκλογές

zarpanews.gr

2 thoughts on “Girl power: Για brunch και φαγητό η Νάνσυ Αγγελάκη στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων | Photos

  1. παλια οι πολιτικοι τρεχανε τις καμερες καθε φορα που κανανε κατι για να παρουν ευσημα…. τωρα που καθε φορα τρωνε τυροπιτα και εμεις πρεπει να το μαθαινουμε και να το θεωρουμε και πολιτικη, παραειναι σουρεαλιστικο για εμενα… τι μας νοιαζουνε ρε τα κουλ φαγοποτια σας; ζαρπες με το κιλο!!!!

  2. Από αυτές τις φαγανες θα περιμένουμε προκοπή;
    Κρίμα γιατί η Ελλάδα έχει τόσους ανθρώπους πολύ άξιους αλλά δυστυχώς κανείς τους δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.
    Κάτι ξέρουν.
    Άντε κορίτσια καλή μάσα και εις ανώτερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook