Γιώτα Νέγκα: Νέο άλμπουμ με τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου

γιώτα-νέγκα-νέο-άλμπουμ-με-τραγούδια-τ-1440922

Με ένα δισκογραφικό αφιέρωμα στη σπουδαία στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου επιστρέφει η Γιώτα Νέγκα. Πρόκειται για το νέο, διπλό live άλμπουμ της, με τίτλο «Τραγουδώντας Την Ευτυχία» που μόλις κυκλοφόρησε.

Η δισκογραφική αυτή δουλειά αποτελεί ένα ξεχωριστό ηχητικό ντοκουμέντο καθώς περιλαμβάνει 36 από τα πλέον δημοφιλή στιχουργικά αριστουργήματα που έγραψε η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, δοσμένα με την εξαιρετική φωνή της Γιώτας Νέγκα.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της ομότιτλης sold out περιοδείας που έκανε η ερμηνεύτρια το καλοκαίρι του 2021. Σ’ αυτήν την εξαιρετική μουσική παράσταση, η Γιώτα Νέγκα μοιράστηκε με το κοινό της μερικά αγαπημένα τραγούδια σε στίχους της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μέσα από ένα πρωτότυπο concept που επιμελήθηκε καλλιτεχνικά μια ακόμα σπουδαία στιχουργός μας, η Λίνα Νικολακοπούλου.
Μια πρώτη «γεύση» από το άλμπουμ πήραμε μέσα από το κομμάτι «Τι Έχει Και Κλαίει Το Παιδί», ένα τραγούδι σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου που, μεταξύ άλλων, έχουν ερμηνεύσει οι Μελίνα Μερκούρη, Βίκυ Μοσχολιού και Γρηγόρης Μπιθικώτσης, το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook