Γιορτή της Μητέρας: Οι πιο στιλάτες μαμάδες και κόρες της showbiz | Photos

γιορτή-της-μητέρας-οι-πιο-στιλάτες-μαμ-1439636

Tα διάσημα κορίτσια επηρεάζονται από το στιλ των διάσημων μαμάδων τους. Όπως και στην πραγματική ζωή, έτσι και στην showbiz φαίνεται ότι οι μαμάδες έχουν περάσει και στις κόρες τους πολλά στοιχεία του στιλ τους με μερικές από αυτές μάλιστα, να είναι τόσο ταιριαστές στιλιστικά που να μας εντυπωσιάζουν.

Όσο και να θέλουμε να το αρνηθούμε είναι δεδομένο ότι οι μαμάδες επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την αισθητική και την άποψή μας για τη μόδα. Μεγαλώνοντας, μπορεί μεν να αποκτάμε δική μας άποψη για το στυλ και την ομορφιά, αλλά συχνά πιάνουμε τον εαυτό μας να εμπνέεται από το δικό τους στυλ.

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς, τα καθημερινά κορίτσια… αλλά και στις αγαπημένες μας stars. Το γνωστό γνωμικό: «το μήλο, κάτω από την μηλιά θα πέσει» ταιριάζει και στις διάσημες και πολλές από αυτές έχουν ένα μοναδικά κοινό στιλ με τις μαμάδες τους που μας αρέσει πολύ να βλέπουμε ειδικά όταν ποζάρουν μαζί.

Kate Moss και Lila Moss

H Lila κληρονόμησε σίγουρα από την μαμά της την άνεση της στο φακό, εφόσον είναι πάντα πολύ άνετη όταν ποζάρει. Έχει ξεκινήσει την καριέρα της στο modeling, έκανε πρόσφατα το πρώτο της εξώφυλλο στην Vogue και την πρώτη της red carpet εμφάνιση στο Met Gala. Λατρεύει και αυτή το boho style που έχει η Kate, αλλά μέχρι τώρα είναι πολύ ήρεμη στην προσωπική της ζωή κάτι που δεν είχε η μαμά της.

Η Demi Moore και η κόρη της Scout Willis, λατρεύουν την μόδα και έχουν μια εμφάνιση που μοιάζουν περισσότερο με αδερφές, παρά με γυναίκες που χωρίζονται από μια γενιά. Έχουν φοβερό στιλ, με αγάπη στο minimal σοφιστικέ ύφος, στα tailored παντελόνια και τα blazer. H Scout ακολουθεί τα βήματα των γονιών της στην ψυχαγωγία, κυκλοφορώντας πρόσφατα ένα νέο της τραγούδι, φαίνεται πως μέρα με τη μέρα μοιάζει όλο και πιο πολύ στην ταλαντούχα ηθοποιό στο στιλ.

Vanessa Paradis και Lily Rose Depp

Moύσες του οίκου Chanel και βεβαίως αγαπημένες του αείμνηστου Karl Lagerfeld, η Vanessa δείχνει να έχει μεταδώσει στην Lily το ταλέντο της στον κινηματογράφο αλλά περιμένουν να δούμε αν τραγουδάει το ίδιο καλά με την μαμά της. Τις περισσότερες φορές φωτογραφίζονται μαζί με Chanel looks, αλλά βλέπουμε ότι και στο street style η Lily Rose αγαπά το ίδιο με την μαμά της το indie style.

Lisa Bonet και Zoe Kravits

H Zoe Kravitz είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ντρεπόταν λίγο, για το στιλ των γονιών της, αλλά τώρα ομολογεί ότι κλέβει τα ρούχα τους. Η Lisa Βοnet είναι από τις πιο cool φιγούρες των 90ς και η Zoe ακολουθεί το ύφος της μαμάς της, ποζάροντας cool στις Saint Laurent καμπάνιες που πρωταγωνιστεί.

Cindy Crawford και Kaia Gerber

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Σίντι Κρόφορντ είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο και η κόρη της Kaia Gerber έχει πάρει πολλά από αυτή. H μικρή ακολουθεί την μεγάλη καριέρα της μαμάς της στο χώρο του modeling, ενώ φαίνεται να έχουν μία πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Εκτός από τα ίδια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, φαίνεται να έχουν και το ίδιο γούστο στα ρούχα, αφού προτιμούν τα σκούρα χρώματα στα ρούχα τους. Οι δυο τους πάντως θεωρούνται από τα πιο στιλάτα δίδυμα της μόδας.

Kim Kardashian και North West

Η North West είναι ένα fashion icon. Mε μπαμπά τον Kanye West και μαμά την Kim Κardashian δεν είναι περίεργο που σε ηλικία μόλις οκτώ ετών, έχει ήδη πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια μόδας της Kim SKIMS. H μικρή Νορθ είναι μια χαριτωμένη κόπια της μαμάς της και της έχει μοιάσει μεταξύ άλλων και στην αγάπη για την μόδα. Η Kim αφήνει την κόρη της να εκφράζεται μέσα από τα ρούχα και σπάνια της βάζει φραγμούς, ενώ πολλές φορές οι δυο τους ντύνονται και ασορτί.

Υolanda Hadid and Bella Hadid

Η Yolanda Hadid ήταν και αυτή fashion icon, δούλεψε επίσης ως μοντέλο και δεν επέτρεψε στα παιδιά της να ασχοληθούν επαγγελματικά με το modeling πριν τα 18. Η Γιολάντα Χαντίντ άλλωστε, ήταν αυτή που φαίνεται πως πέρασε την αγάπη της για την μόδα και στις δυο κόρες της. Ειδικά η Bella έχει γίνει η μούσα της Gen Z και καθε της εμφάνιση είναι statement.

Kate Hudson και Goldie Hawn

Γκόλντι Χον & Κέιτ Χάντσον λατρεύουν τα κοσμήματα και τα sexy look! Σίγουρα η Kate λατρεύει την γυμναστική όσο και η μαμά της, αλλά και στο style έχουν κοινά στοιχεία έτσι όταν τις βλέπουμε στο κόκκινο χαλί είναι σαν αδελφές.

Heidi Klum και Leni Klum

Η Leni ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο με το catwalk των Dolce & Gabban στην Βενετία λίγους μήνες πριν. Η μαμά της περήφανη ποζάρει πολλές φορές δίπλα της ενώ συχνά φοράνε και τα ίδια σύνολα.

Μonicca Belucci και Deva Cassel

Η πανέμορφη και μυστηριώδης Deva μαγνητίζει τα βλέμματα όπως η μαμά της. Moύσα και αυτή των Dolce & Gabbana έχει πολλά από το σαγηνευτικό στιλ της μαμάς της αλλά ξεχωρίζει και με το δικό της μοναδικό ύφος.

Πηγή:tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook