Γιορτάζει το Ακρωτήρι για τον Πανακρωτηριακό – Σπουδαία ισοπαλία το ΣΥΝΚΑ

γιορτάζει-το-ακρωτήρι-για-τον-πανακρω-984973

Τη συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής γιορτάζει ο Πανακρωτηριακός. Η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου κατάφερε να επιβληθεί του Γιούχτα με σκορ 2-1, ενώ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ κατόρθωσε να μην ηττηθεί, αποσπώντας την ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Επισκοπής.

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2-1

Ο Πανακρωτηριακός μπορεί να χρειαζόταν 1 βαθμό για να σφραγίσει και μαθηματικά την 4η θέση της βαθμολογίας, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να φτάσει στη νίκη, υποχρεώνοντας σε ήττα τον Γιούχτα με σκορ 2-1. Το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε μάλιστα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αναστασόπουλο κι αφού στην αμέσως προηγούμενη φάση, ο Πλουσής για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει σε 1-1! Ο Βουρβαχάκης στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου είχε ανοίξει το σκορ για τον Πανακρωτηριακό, ο οποίος θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στα πλέι οφ.
Πανακρωτηριακός (Γιώργος Κόλτζος): Συροκάκης, Κοζάκης, Παπακαστρήσιος, Βουρβαχάκης, Λιονάκης, Κτιστόπουλος, Μπάτζιο, Βασιλομιχελάκης (79’ Μάστορας), Δρικάκης (36’ λ.τρ. Αναστασόπουλος), Τζόρνταν (87’ Μπαδιεριτάκης), Δρακάκης
Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Κουρουπάκης, Κασσωτάκης, Μαυρομάτης, Λογοθέτης, Ραπτάκης, Πλουσής, Σφυρογιαννάκης, Φραγκουλάκης, Παπαδάκης (85’ Λαζίδης), Βαρούχας (72’ Μπελαδάκης), Μωραΐτης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 1-1

Την αγωνιστική της άνοδο επιβεβαίωσε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στα πλέι άουτ, βρίσκοντας τη φόρμα της στο καλύτερο δυνατό σημείο της σεζόν. Η ομάδα του Νίκου Μαθιουδάκη κατάφερε ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στο Γάλλο κόντρα στην Επισκοπή, με το τελικό αποτέλεσμα να έρχεται 1-1. Το παιχνίδι κρίθηκε από δύο πέναλτι. Ο Τσιριγώτης άνοιξε το σκορ για την Επισκοπή στο 57ο λεπτό και ο Μποτωνάκης ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο στο 74’.
Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Χανιωτάκης, Ανδρικόπουλος, Λίμα, Μπρίτο, Καρβουνιάρης, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Νάνι, Πίσπας, Φουκαράκης (75’ Κέλι), Τσιριγώτης.
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Νίκος Μαθιουδάκης): Κασαπίδης, Λάμτσε, Βαρδάκης, Παληγεώργος (69’ Μανωλακάκης), Γεωργούλης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Βεστάκης (89’ Τσίτας), Μαζιώτης, Σινγκ (76’ Περδικάκης), Κόλα.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ως εκ τούτου, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώνεται, έχοντας ξεχωρίσει οι ομάδες που θα λάβουν μέρος σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά η εικόνα της διοργάνωσης.

Αποτελέσματα 17ης αγωνιστικής

Ηρόδοτος-ΠΟΑ 0-0

Πόρος-Ρεθυμνιακός 1-0

Πανακρωτηριακός-Γιούχτας 2-1

Επισκοπή-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 1-1

Ρεπό: ΑΟΑΝ

Η βαθμολογία

1.Επισκοπή 35*

2.Γιούχτας 28*

3.Ηρόδοτος 25*

4.Πανακρωτηριακός 22*

5.ΠΟΑ 17

6.ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 16*

7.ΑΟΑΝ 15*

8.Πόρος 14*

9.Ρεθυμνιακός 13*

Η επόμενη (τελευταία) αγωνιστική (18η – 26/01)

Γιούχτας-Ρεθυμνιακός

Επισκοπή-Ηρόδοτος

ΑΟΑΝ-Πόρος

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Πανακρωτηριακός

Ρεπό: ΠΟΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook