Γιώργος Τσαλίκης: Ανάπηρος χορεύει ζεϊμπέκικο σε γάμο την ώρα που τραγουδά – Συγκινητικό βίντεο

γιώργος-τσαλίκης-ανάπηρος-χορεύει-ζε-1281742

Στη δημοσίευση ενός αισιόδοξου και συγκινητικού βίντεο προχώρησε ο Γιώργος Τσαλίκης, στο οποίο φαίνεται να τραγουδά παρευρισκόμενος στον γάμο ενός ζευγαριού, ενώ παράλληλα αποθεώνει τον χορό του Στράτου, ενός εκ των καλεσμένων, που έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Στράτος, αστυνομικός στο επάγγελμα, τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Ωστόσο, αυτό το κινητικό πρόβλημα δεν τον εμπόδισε από το να χορέψει ζεϊμπέκικο δίνοντας την ψυχή του στην πίστα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τριγύρω του συγκεντρώθηκαν το ζευγάρι, ο τραγουδιστής, αλλά και άλλοι προσκεκλημένοι στη δεξίωση.

Ευγνώμων δήλωσε ο τραγουδιστής, που ο ίδιος του επέτρεψε να αναρτήσει την στιγμή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενος στην τεράστια ψυχική του δύναμη. «Ελπίζω να δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Απαγορεύεται ο χορός!

Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος..Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικος που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε.. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί..Μπορεί όμως η ψυχή του..Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο.Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζειμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!

Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!»

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook