Γιώργος Τράγκας: Τι λέει η ιδιόχειρη διαθήκη του – Σε ποιους αφήνει 12 εκατ. ευρώ μετρητά

γιώργος-τράγκας-τι-λέει-η-ιδιόχειρη-δι-1404461

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα η οποία συντάχθηκε στο πριγκιπάτο του Μονακό πριν από τέσσερα χρόνια. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας 21/3, ο γνωστός δημοσιογράφος κληροδότησε το 42% από την ακίνητη περιουσία του στον γιο του, Γιάννη, το 35% στην τελευταία του σύζυγο, Μαρία Καρρά, και το 23% στον μικρότερο γιο του, Φρέντι.

Στη διαθήκη γίνεται λόγος για μετρητά ύψους 12 εκατ. ευρώ τα οποία φέρονται να μοιράζονται στους τρεις προαναφερθέντες αναλογικά. Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ γίνεται λόγος για δωρεά μετρητών σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και θεσμούς. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γιώργος Τράγκας δώρισε 100.000 ευρώ στην Εκκλησία της Ελλάδος, 50.000 ευρώ στον Σύλλογο Ελπίδα, 30.000 ευρώ στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία και 50.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό.

Highlight στη διαθήκη είναι και κάποιοι δικοί του άνθρωποι που ήταν δίπλα του επί δεκαετίες, όπως ο σωματοφύλακάς του που είχε επιφορτιστεί με τη φύλαξή του, ενώ ένα χρηματικό ποσό άφησε και στη γυναίκα που φρόντιζε το σπίτι του για πάρα πολλά χρόνια.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook