Γιώργος Τράγκας: Μυστήριο με τις 10 ράβδους χρυσού και πώς τις απέκτησε

γιώργος-τράγκας-μυστήριο-με-τις-10-ράβδ-1462670

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, μετά τον θάνατό του και το άνοιγμα της διαθήκης του, σχετικά για νομιμοποιήσεις παράνομων εσόδων και ξέπλυμα χρήματος.

Με πόρισμα των Αρχών, το ενδεχόμενο ο δημοσιογράφος να θεωρούνταν φορολογικός κάτοικος Μονακό, κάτι που θα εμπόδιζε τους ελέγχους στην περιουσία του, απορρίπτεται.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος Ελλάδας που σημαίνει ότι φορολογείτο στην Ελλάδα, συνεπώς η περιουσία τόσο στη χώρα όσο και εκτός τίθεται από την εξέταση των Αρχών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν ταξίδια σε Γαλλία και ΗΠΑ, προκειμένου να γίνει επιτόπια διαπίστωση των περιουσιακών στοιχείων του δημοσιογράφου.

Έρευνες γίνονται και γύρω από τις 10 ράβδους χρυσού που έχουν βρεθεί σε τραπεζική θυρίδα στο εξωτερικό, καθώς η απόκτησή τους θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη.

eleftherostypos.gr

One thought on “Γιώργος Τράγκας: Μυστήριο με τις 10 ράβδους χρυσού και πώς τις απέκτησε

  1. Μου αρεσει που «παραξενευονται» αυτοι που του τα εδιναν τοσα χρονια εμφανως απο την κρατική διαφημιση και κάτω από το τραπέζι για να αγορασουν την σιωπή του ή να πει τα της αρεσκειας τους. Τωρα μετα θανατο του μακαριτη το παιζουν αδεκαστοι. Α ρε υποκριτές ποσο σανο ακομα να φαμε, θα σκασουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook