Γιώργος Σταθάκης: Από το σχολείο στην Κοραή και τα καλοκαίρια στο Μάλεμε, στις συναντήσεις με τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου

γιώργος-σταθάκης-από-το-σχολείο-στην-κ-884436

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε στον Δημήτρη Παππά και το zarpanews.gr ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Το ραντεβού για την συνέντευξη δόθηκε στον πεζόδρομο της Κοραή, μπροστά στο 2ο Γυμνάσιο Χανίων, εκεί όπου ο Χανιώτης υπουργός πέρασε τα μαθητικά του χρόνια.

Θυμήθηκε τα δύσκολα, όπως τα χαρακτήρισε, χρόνια του ’60, τις σχολικές του παρέες, τους παλιούς συμμαθητές και τους συμπαίκτες του στο μπάσκετ, αλλά και τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια στο Μάλεμε. Μίλησε με συγκίνηση για τον πατέρα του Μηνά, την οικογένειά του, την ακαδημαϊκή του πορεία, την καθημερινότητά του τα τελευταία 5 χρόνια με τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές αλλά και το έργο στο υπουργείο.

Η κουβέντα μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο λιμανάκι της Αγίας Κυριακής, σε ένα ήσυχο και γραφικό σκηνικό, όπου ο κ. Σταθάκης μιλάει για τα έργα που έχει μεσολαβήσει να γίνουν στα Χανιά και όχι μόνο, ενώ θυμάται συναντήσεις από τις διαπραγματεύσεις και από τους πολιτικούς ηγέτες που έχει συναντήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook