Γιώργος Σταθάκης: Ανοίγει το νέο «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» με 200 εκατομμύρια ευρώ στον «κουμπαρά»

γιώργος-σταθάκης-ανοίγει-το-νέο-εξοι-649517

Την εκ νέου προκήρυξη του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» στις αρχές του 2019, προανήγγειλε ο υπουργός ενέργειας και περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον SUPER FM 89,6.

Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη, το πρόγραμμα θα ανοίξει εκ νέου με προϋπολογισμό 200 εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία θα ωφεληθούν περίπου 20.000 νοικοκυριά.

Την ίδια ώρα, προχωρά χωρίς προβλήματα η προηγούμενη φάση του προγράμματος. Υπάρχουν 48.000 εγκεκριμένες αιτήσεις και έχουν απορροφηθεί 525 εκατομμύρια ευρώ. «Μάλιστα,  οι μισοί δεν χρειάστηκαν καν τραπεζική χρηματοδότηση» τόνισε ο κ. Σταθάκης.  «Έχουμε ένα υπόλοιπο και σε συνδυασμό με πόρους που βρέθηκαν από άλλες πηγές, υπάρχει ένα ποσό στα 200 εκατομμύρια περίπου που θα το προκηρύξουμε στις αρχές του 2019» ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης.

zarpanews.gr

One thought on “Γιώργος Σταθάκης: Ανοίγει το νέο «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» με 200 εκατομμύρια ευρώ στον «κουμπαρά»

  1. Προχωρά χωρίς προβλήματα; Χαχαχαχαχα
    με ρυθμούς χελώνας! ξεκίνησε άνοιξη και ακόμα να εγκρίνουν απλούστατες αιτήσεις. Θα κάνουμε μονώσεις μέσα στο χειμώνα με τα χιόνια; Γελοιότητες.
    Προφανώς τραινάρουν τα πάντα για να δώσουν χρήματα προεκλογικά λες και τα δίνουν από την τσέπη τους ή είναι ζήτημα ορθολογικής διαχείρησης του κράτους. Δεν είναι, ευρωπαικά κονδύλια είναι, που δίνονται με απίστευτη γραφειοκρατία και με χυδαία προεκλογική διαχείρηση. Για τόσο βόδια μας περνάνε.
    Παλαιοκομματικές μέθοδοι που σκοπεύουν απλώς στην διατήρηση της καρέκλας, θα πάρουν απάντηση όμως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook